Hieraan voldoet de ideale kantinelocker

De kantine. Het is dé verzamelplek van school en kantoor. Om te lunchen, samen te komen of even pauze te nemen. En hoe handig is het als je spullen veilig opgeborgen kunnen worden in het bruisende hart van het pand? Kantinelockers zijn de ideale mogelijkheid voor overzicht op de werkplek én een bijdrage aan de sociale omgeving. Wij vertellen je meer over de ideale locker.

 

De voordelen van kantinelockers

Lockers zijn ontzettend veelzijdig. Je kan het zo gek niet bedenken, of er zou een mogelijkheid kunnen zijn voor het plaatsen van lockers. Maar onze tip? Plaats lockers op een centrale plek waar al je collega’s of studenten eenvoudig toegang hebben tot hun spullen. En daarom zijn wij groot voorstander van de kantinelocker: hij staat op een centrale plek, waardoor je het overzicht behoudt op andere plekken in het pand. Kantoren, lokalen en gangen zijn voor overzichtelijkheid en focus, terwijl een centrale ruimte een gezellige ontmoetingsplek blijft.

 

De beste opties voor kantinelockers

Zeker wanneer er sprake is van intensief gebruik, zoals in scholen, adviseren wij hufterproof kantinelockers. Wat wij hiermee willen zeggen, is dat de lockers tegen tegen ‘ruwe’ behandeling. In een drukke omgeving zoals een kantine, waar veel mensen langs de lockers lopen en er regelmatig iets tegenaan kan stoten, is het belangrijk dat de lockers tegen een stootje kunnen.

Dus, ben je op zoek naar stevige kantinelockers? Kijk eens naar Locker XFS en Locker P-10-S:

  • De locker XFS is gemaakt van ijzersterk staal en kan met zijn robuuste afwerking tegen een stootje. Met een hoge kwaliteit afwerking heeft deze kantinelocker een moderne uitstraling. Het is leverbaar in een breed scala aan kleuren, waardoor er altijd de juiste keuze is voor jouw kantine. Of ga je voor een unieke print of jouw huisstijlkleuren? Locker XFS is een sterke en stijlvolle toevoeging aan jouw kantine.
  • Een krachtpatser onder de lockers: dat is locker P-10-S. Deze kantinelocker is ook gemaakt van staal, maar heeft een extra sterke facetdeur die onmogelijk in te trappen is. En dat bewijst ‘ie al jaren! Oftewel, een duurzame keuze.

 

Kantinelockers en veiligheid: dit moet je weten

Alleen met hufterproof materiaal ben je er nog niet. Want wat is een kantinelocker zonder veilig slot? Kies een sluitsysteem dat het beste bij jouw gebruik past. Met een klassiek mechanisch slot kan je niet de mist in gaan: ieder heeft een sleutel tot zijn eigen kluis. Als je de lockers op afstand wilt beheren, overweeg dan bekabelde elektronische sloten. Hiermee kun je vanaf één plek meerdere lockers beheren, kluisjes automatisch toewijzen, leerlinginformatie importeren en betalingen via een app regelen. Ontdek hier alle mogelijkheden!

 

Kies jouw locker met Sonesto

Kantinelockers zijn er in allerlei soorten en maten. Kies verschillende indelingen, selecteer het juiste sluitsysteem en maak het af met een unieke uitstraling. Niet zeker welke keuze je moet maken? Daarbij helpen wij je. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies!