De geschikte locker
voor jouw branche

Office/kantoor

Office lockers, meubilair of een opbergsysteem voor op kantoor, magazijn of kleedkamer. Bij ons kun je terecht voor lockers, sluitsystemen, opbergmogelijkheden en inrichtingsmogelijkheden in de zakelijke omgeving. Dit kan gaan om een zit/sta bureau op kantoorpersoneelslockers, pakketlockers, garderobe voor bezoekers, een magazijnstelling in de distributiehal of kledinglockers voor de werkkleding van productiepersoneel.

Lockers voor office/kantoor

Onderwijs

Studenten of medewerkers, in het onderwijs worden lockers veelvuldig gebruikt. Van basisschool tot universiteit; wij bieden passende opbergoplossingen voor de schooltas van de scholier, voor de laptop van de docent of een locker met een postvakfunctie voor de werknemers.

Lockers voor onderwijs

Zorg

Van kleedruimtes in ziekenhuizen en zorginstellingen, tot garderobe lockers voor bezoekers en persoonlijke kluisjes op de afdeling. Voor de zorgsector hebben we bij Sonesto tal van mogelijkheden, verschil in soorten kluisjes, verschillende materialen en op maat gemaakte sluitsystemen. Maar ook voor meubels, schoenenrekken, kapstokken en prullenbakken kun je bij ons terecht. Bovenaan de lijst van mogelijkheden staat bij ons: bij lockers voor de zorgsector is het uitgangspunt altijd hygiëne en veiligheid.

Lockers voor de zorgsector

Dit is waarom je voor ons kiest

Al ruim 35 jaar de lockerspecialist van Nederland
Innovatieve, duurzame lockers met oog voor kwaliteit
Ons team met experts denkt mee met ieder vraagstuk

Afspraak maken voor een

advies op maat?

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring