Elektronische lockers van Sonesto

Home / Elektronische lockers

Elektronische lockers: veilig en slim

Efficiënt lockerbeheer realiseer je met elektronische lockers. Zoekgeraakte sleutels of omslachtige administraties zijn verleden tijd met de slimme, elektronische kluissystemen van Sonesto! Met elektronische lockers is het onder andere mogelijk om je lockerbeheer op afstand uit te voeren, kluisjes te monitoren of automatisch toe te wijzen en betalingen uit te voeren door middel van een app. 

Informatie aanvragen

Elektronische locker

Kluisjes

voor iedere branche

Waar je een locker ook voor gebruikt, het is belangrijk dat ze qua materiaal en design perfect passen binnen jouw bedrijf. Ben je op zoek naar kledinglockers of personeelskluisjes? Sonesto levert alle soorten lockers voor iedere branche. Met onze lockers ben je verzekerd van een duurzame toepassing en een lange levensduur. 

Meer informatie

Mogelijkheden elektronische lockers

Sonesto biedt diverse mogelijkheden als het gaat om elektronische kluisjessystemen. Wil je bediening op afstand? Met een app, code of pas? Wat je ook kiest: wij hebben een elektronische oplossing die bij jouw organisatie past. 

Lockers met pincode

Lockers zonder sleutel, maar liever ook geen terminalbediening? Dit is geen probleem met de onbekabelde elektronische sloten. Je kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld een geprogrammeerde kaart of een pincode. Lees meer > 

Bekabelde elektronische sluitsystemen

Kluisjes monitoren voor een optimale inzet? Kies je voor beheer op afstand? Dan zijn de bekabelde elektronische sluitsystemen dé oplossing. 

Toch liever een ander sluitsysteem? Ontdek alle mogelijkheden voor kluisjes>

Voordelen elektronische lockersystemen

Kies je voor de elektronische lockers van Sonesto, dan geniet je van de volgende voordelen: 

  • Tijdbesparend 
  • Kostenbesparend 
  • Moderne uitstraling
  • Efficiënt beheer

 

Meer informatie over elektronische kluisjes

Sonesto levert kluisjes door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van de lockers, specifiek voor jouw organisatie? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan

 

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring