Elektronische lockers van Sonesto

Elektronische lockers: veilig en slim

Efficiënt lockerbeheer realiseer je met elektronische lockers. Zoekgeraakte sleutels of omslachtige administraties zijn verleden tijd met de slimme, elektronische kluissystemen van Sonesto! Met elektronische lockers is het onder andere mogelijk om je lockerbeheer op afstand uit te voeren, kluisjes te monitoren of automatisch toe te wijzen en betalingen uit te voeren door middel van een app. 

Informatie aanvragen

Elektronische lockers van Sonesto

Kluisjes

voor iedere branche

Waar je een locker ook voor gebruikt, het is belangrijk dat ze qua materiaal en design perfect passen binnen jouw bedrijf. Ben je op zoek naar kledinglockers of personeelskluisjes? Sonesto levert alle soorten lockers voor iedere branche. Met onze lockers ben je verzekerd van een duurzame toepassing en een lange levensduur. 

Meer informatie

Mogelijkheden elektronische lockers

Sonesto biedt diverse mogelijkheden als het gaat om elektronische kluisjessystemen. Wil je bediening op afstand? Met een app, code of pas? Wat je ook kiest: wij hebben een elektronische oplossing die bij jouw organisatie past. 

Lockers met pincode

Wil je een locker zonder sleutel, maar heb je liever ook geen terminalbediening? Dat is geen probleem, onze onbekabelde elektronische sloten bieden een mooie uitkomst. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld een geprogrammeerde kaart of een pincode. Een locker met een pincode biedt verschillende voordelen tegenover een traditionele locker met sleutel. Ten eerste biedt het gebruiksgemak. Gebruikers hoeven namelijk geen fysieke sleutel bij zich te dragen en hoeven zich daarom geen zorgen te maken over het verliezen of kwijtraken hiervan.

In plaats daarvan kunnen ze een persoonlijke pincode invoeren om toegang te krijgen tot hun locker. Bovendien kunnen bedrijven of scholen de pincode gemakkelijk wijzigen als er een veiligheidsrisico is. Een locker met een pincode is zeer geschikt voor toepassingen waarbij meerdere gebruikers dezelfde locker gebruiken, zoals sportscholen of pretparken. Met de pincode kan elke gebruiker zijn persoonlijke spullen veilig opbergen en gemakkelijk toegang krijgen tot de locker. Lees meer > 

Bekabelde elektronische sluitsystemen

Kluisjes monitoren voor een optimale inzet? Wil je de lockers beheren op afstand? Dan zijn bekabelde elektronische sluitsystemen dé oplossing. Lockers met bekabelde elektronische sluitsystemen bieden een veilige en betrouwbare oplossing voor het beheren van persoonlijke eigendommen.

Deze lockers zijn uitgerust met een elektronisch sluitsysteem dat werkt via een bekabelde verbinding en een centraal beheersysteem. Door dit centrale beheersysteem is het mogelijk om de lockers op afstand te bedienen. Daarnaast is het mogelijk om vanaf een centraal punt meerdere lockerwanden te beheren. In het beheersysteem is het mogelijk om informatie te importeren over de eindgebruiker en de kluisjes automatisch toe te wijzen. Toch liever een ander sluitsysteem? Ontdek alle mogelijkheden voor kluisjes>

Voordelen elektronische lockersystemen

Kies je voor de elektronische lockers van Sonesto, dan geniet je van de volgende voordelen: 

  • Tijdbesparend 
  • Kostenbesparend 
  • Moderne uitstraling
  • Efficiënt beheer

 

Meer informatie over elektronische kluisjes

Sonesto levert kluisjes door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van de lockers, specifiek voor jouw organisatie? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan

 

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring