Zo kies de juiste kledinglockers voor je bedrijf

Kledinglockers zijn verkrijgbaar in diverse varianten, van hout of metaal, in verschillende afmetingen, groot of klein. Maar waar moeten kluisjes aan voldoen en welke zijn het meest geschikt voor de ruimte waarin je ze plaatst? Uiteindelijk is het doel ervoor te zorgen dat jouw collega’s of gasten hun persoonlijke spullen veilig kunnen opbergen. Daarom delen wij een aantal tips waarmee jij zeker weet dat je kiest voor de juiste kledinglockers.

 

Kies de juiste materiaal voor de juiste ruimte

Een kledinglocker moet vooral functioneel zijn, maar het oog wil ook wat. Daarom is het belangrijk om de juiste materialen te kiezen. Kijk dus goed naar waar de locker voor gebruikt gaat worden en in wat voor ruimte deze komt te staan. Een houten locker geeft meer warmte en sfeer, maar past deze ook goed bij de stijl en het interieur van de ruimte?

Als je op zoek bent naar een innovatieve oplossing, is onze ‘Zero’ locker de juiste keuze. Elk onderdeel is afzonderlijk te vervangen, waardoor je verzekerd bent van een duurzame en gemakkelijke oplossing. De kluisjes bieden extra ruimte doordat het sluitsysteem in de sponning van de locker kan worden weggewerkt. Handig, toch?

Let dus goed op welk materiaal past bij het interieur van de ruimte en overweeg waarvoor je de kledinglockers wilt gebruiken. Bedenk ook welke spullen erin moeten passen bij het kiezen van het formaat. Op die manier verzeker je jezelf van de perfecte kluisjes.

Houd rekening met het formaat van de kledinglockers

Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte en capaciteit van je kledinglockers, zodat je collega’s of bezoekers al hun spullen veilig kunnen opbergen. Op zoek naar ruimte voor het opbergen van kleine spullen? Denk dan aan lockers met een slimme indeling en compacte afmetingen. Is het eerder een kwestie van grote items opbergen? Dan zijn lockers met royale afmetingen of speciale compartimenten voor grotere spullen misschien de oplossing voor je bezoekers.

Bij het selecteren van kluisjes is het van cruciaal belang om ook naar hun functie te kijken. Als ze bijvoorbeeld als roomdivider in een kantoorruimte dienen, is een halfhoge opstelling handig, zonder dat dit ten koste gaat van de beschikbare ruimte.

Op zoek naar een ruimte waar je kleding vrij kan hangen zonder de bodem te raken? Dan is een hoge locker de perfecte keuze. Zo blijft je kleding fris en kreukvrij, en heb je nog steeds ruimte over voor je tas of koffer. Twijfel je over de geschikte locker? Wij kijken graag met je mee in het bepalen van de juiste maat.

Geef je spullen wat ademruimte

Ventilatie is van cruciaal belang voor de hygiëne van de spullen in je kluisje, vooral in sectoren zoals sport- en wellnesscentra, zorgcentra of ziekenhuizen, waar hygiëne van vitaal belang is. In deze sectoren worden vaak krachtige reinigingsmiddelen gebruikt, dus het is belangrijk dat de lockers hiertegen bestand zijn.

Kortom, zorg ervoor dat de lockers die je kiest voldoende openingen hebben voor ventilatie om geuren en vochtigheid te verminderen. Zo blijven je spullen fris en droog, klaar voor gebruik! Benieuwd welke locker het meest geschikt is voor jouw ruimte? Schakel een expert in! Wij geven je advies.

Bescherm je spullen als een pro

Bij het kiezen van de perfecte kledinglockers staat veiligheid bovenaan de lijst! Zorg ervoor dat de lockers uitgerust zijn met robuuste sloten zodat jij je spullen veilig kunt opbergen. En vergeet niet: een goede verankering aan de vloer of muur is essentieel zodat de kluisjes goed op hun plek blijven staan.

Natuurlijk wil je ook een slot dat je collega’s of gasten moeiteloos kunnen bedienen, of het nu een eenvoudige sleutel is of een handig cijferslot. En wist je dat je zelfs kunt kiezen voor een elektrisch slot, of een slimme variant die je gewoon met je telefoon opent? Modern, handig en eenvoudig!

Heeft een elektrisch slot jouw voorkeur? Lees dan ook: De voordelen van een elektrisch slot

Ontdek de juiste locker

Natuurlijk, jouw budget is net zo belangrijk als jouw stijl. Gelukkig bieden wij lockers in alle vormen en maten, gemaakt van diverse materialen. Of je nu op zoek bent naar een kluis die hufterproof is, de voorkeur geeft aan duurzaamheid, of iets daartussenin zoekt, wij hebben de locker die aansluit bij jouw behoeften en budget. En als je er niet helemaal uitkomt, geen zorgen! Ons team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte locker die past bij jouw unieke wensen en omstandigheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Staat jouw keuze al vast? Vraag direct een offerte aan! Dat doe je hier.