Kluisjes school van Sonesto

Home / Kluisjes school

Kluisjes school

Of het nu gaat om elektronische kluisjes met beheer op afstand of stalen, robuuste lockers: Sonesto heeft het assortiment wat bij jouw onderwijsinstelling past. Van basisschool tot universiteit!

Mogelijkheden

Leerlingen en studenten die hun spullen tijdens hun drukke dag veilig kunnen achterlaten. Een goed lockersysteem is dan erg belangrijk. Welke locker je ook kiest: al onze kluisjes voor op school zijn leverbaar in héél veel kleuren en afmetingen. Met logo, in een huisstijlkleur of met een bijzondere print: het is allemaal mogelijk met de schoolkluisjes van Sonesto.

Qua materiaal zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor stalen, composieten of houten lockers. Ook zijn er diverse sluitsystemen mogelijk. Denk aan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem.

Contact opnemen

Sonesto kluisjes en lockers

Slimme

oplossingen

Onze kluisjes voor op school hebben een zeer lange levensduur. Zijn de lockers toch niet geheel ongeschonden het schooljaar doorgekomen? Geen probleem! Met onze slimme, duurzame oplossingen zorgen we ervoor dat de schoolkluisjes weer zo goed als nieuw gebruikt kunnen worden in het nieuwe schooljaar. Dit is van toepassing op alle schoolkluisjes, maar ook op ander soort kluisjes van Sonesto, denk bijvoorbeeld aan kledinglockers of laptopkluisjes.

Naar alle schoolkluisjes

Interesse?

Offerte opvragen

Meer informatie over lockers op school

Sonesto levert school lockers door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van de kluisjes, specifiek voor jouw school? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring