Kluisjes school van Sonesto

Kluisjes school

Of het nu gaat om elektronische kluisjes met beheer op afstand of stalen, robuuste lockers: Sonesto heeft het assortiment wat bij jouw onderwijsinstelling past. Van basisschool tot universiteit!

Mogelijkheden

Leerlingen en studenten die hun spullen tijdens hun drukke dag veilig kunnen achterlaten. Een goed lockersysteem is dan erg belangrijk. Welke locker je ook kiest: al onze kluisjes voor op school zijn leverbaar in héél veel kleuren en afmetingen. Met logo, in een huisstijlkleur of met een bijzondere print: het is allemaal mogelijk met de schoolkluisjes van Sonesto.

Qua materiaal zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor stalen, composieten of houten lockers. Ook zijn er diverse sluitsystemen mogelijk. Denk aan een mechanisch of elektronisch sluitsysteem.

Contact opnemen

Sonesto kluisjes en lockers

Slimme

oplossingen

Onze kluisjes voor op school hebben een zeer lange levensduur. Zijn de lockers toch niet geheel ongeschonden het schooljaar doorgekomen? Geen probleem! Met onze slimme, duurzame oplossingen zorgen we ervoor dat de schoolkluisjes weer zo goed als nieuw gebruikt kunnen worden in het nieuwe schooljaar. Dit is van toepassing op alle schoolkluisjes, maar ook op ander soort kluisjes van Sonesto, denk bijvoorbeeld aan kledinglockers of laptopkluisjes.

Naar alle schoolkluisjes

Interesse?

Offerte opvragen

Meer informatie over lockers op school

Sonesto levert school lockers door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van de kluisjes, specifiek voor jouw school? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Dat kan, maar het is wel afhankelijk van het type locker die je hebt staan én afhankelijk van het type elektronisch slot dat je wenst. Hou er rekening mee, dat wanneer je overstapt naar een elektronisch slot, je meestal een stroom- en datavoorziening nodig hebt bij de lockers. Handigst is om even een afspraak te maken één van onze adviseurs, zodat je kunt kiezen voor de beste oplossing.

Ja, deze kun je zelf vervangen. Wij kunnen je eventueel telefonisch helpen om dit uit te voeren. Uiteraard is het ook mogelijk om dit door het montageteam van Sonesto te laten uit voeren.

In het kader van duurzaamheid en het verminderen van de afvalstroom, vinden wij dit een goede beslissing. Sonesto kan vrijwel iedere hoofdsleutel leveren. Ook zou je de sloten kunnen vervangen, zodat je zeker weet dat jouw gebruikers hun spullen veilig kunnen opbergen. Bestel je nieuwe sloten? Dan ontvang je 2 bijbehorende sleutels. Ons montageteam kan je helpen bij het vervangen van de sloten. Informeer bij Diane of Matthew even naar de mogelijkheden.

Ja, dat kan. Het montageteam van Sonesto kan dit voor jullie verzorgen. Het is dan wel belangrijk om te weten om welke type en aantal lockers het gaat en welk sluitsysteem in de lockers zit. Ook is het belangrijk om te weten waar de lockers nu precies staan en waar ze naar toe moeten worden verhuisd e.d. Graag plannen wij een afspraak op locatie in.

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring