Alles voor
kantoor, magazijn of distributie

Meer dan alleen lockers

Naast lockers levert Sonesto ook alle andere benodigdheden voor het inrichten van offices, productiehallen, magazijnen of kleedruimtes. Vraagstukken over zit-sta bureaus, bureaustoelen, kapstokken, schoenenkasten, prullenbakken, geluidsisolatie en opbergvakken zijn bij ons ook aan het juiste adres. Van kapstokken in combinatie met kledinglockers, tot bureaustoelen en laptoplockers. Je kunt het zo gek niet bedenken en Sonesto heeft het. Wij verzorgen de inrichting van gemeenschappelijke werkruimtes & (ergonomische) werkplekken

Sonesto werkt nauw samen met diverse fabrikanten en leveranciers van kantoormeubilair en opbergsystemen. We zijn niet merk gebonden en kunnen dus ieder soort meubilair aanpassen op de lockerinrichting of andersom. Heeft jouw bedrijf een vaste huisleverancier? Dan stemmen we de kleuren en materialen met hen af.

Complete inrichting van je werkplek

Sonesto regelt de complete inrichting als het gaat om de zakelijke en school omgeving. Zo verzorgen wij de werkplek inrichting, inrichting van gemeenschappelijke ruimtes en bieden we ook ergonomische oplossingen. Wij hebben een aanbod aan zit/sta bureaus, bureaustoelen, archiefkasten, garderobe voor bezoekers, magazijnstellingen voor in de distributiehal en meer. Office supplies die ontworpen zijn met aandacht voor functionaliteit, duurzaamheid, ergonomie en esthetiek. Met betrouwbare Zweedse kwaliteit. Kortom je vindt hier alles voor je werkplek.

Offerte aanvragen Download het productblad

Werkplek inrichting met behulp van lockers

Zoek je naast kantoormeubilair ook lockers voor je in het magazijn, in kleedkamers of pantry’s. Dan ben je hier op de juiste plek. Bij ons kun je terecht met al jouw vragen over lockers, sluitsystemen en opbergmogelijkheden. Denk aan personeelslockers, pakketlockers of kledinglockers voor de werkkleding van productiepersoneel. Sonesto levert lockers in alle soorten, maten en materialen. Onze kracht zit hem in het feit dat wij geen producent/fabrikant zijn. Wij hoeven dus geen machines te vullen, niet groots in te kopen en hebben weinig te maken met productieplanningen. Zo hebben wij alle tijd om ons bezig te houden met wij belangrijk vinden; onze klanten. Een ander voordeel: doordat wij geen fabrikant zijn zitten wij niet vast aan één soort locker of één soort materiaal. Ook kunnen wij bij iedere locker het gewenste sluitsysteem leveren zoals lockers met een pincode.

Het assortiment van Sonesto is te verdelen in drie groepen: staal, hout of volledig circulair.

Stalen locker

De stalen locker kent zijn krachten en heeft zijn levensduur inmiddels bewezen. Op veel werkplekken kom je stalen lockers tegen. Ze zijn namelijk hufterproof, lekker sterk en gaan lang mee. Want dat is belangrijk. Lockers moet je niet iedere vijf jaar willen vervangen. Dus in welke omgeving ze ook staan; een koude productiehal of een warm kantoor, stalen lockers kunnen overal.

Locker P-10-S

Kies voor locker P-10-S als je een eenvoudige, robuuste en hufterproof locker zoekt. Deze locker is onverwoestbaar. De facetvormige kluisdeur is zo ontwikkeld dat het bijna onmogelijk is om deze in te trappen. Het gladde oppervlak maakt hem eenvoudig schoon te maken en de unieke deuren zijn in veel kleuren leverbaar. Locker P-10-S is geschikt voor alle mechanische sloten (sleutel of pincode). Deze personeelslocker openen met een druppel of via een app, is niet mogelijk. Bekijk hier de technische details van deze locker. 

Offerte aanvragen Download het productblad

Locker XFS

Locker XFS is een stalen locker welke perfect functioneert als personeelslocker. Net als Locker P-10-S is deze locker ijzersterk. De opliggende, vlakke deur en de hoge kwaliteit afwerking zorgt voor een uitstraling van deze tijd. Door de vlakke deur is het mogelijk deze locker te voorzien van een mooie print die perfect in de kantooromgeving past. Zowel een mechanisch (slot met sleutel) als een elektronisch sluitsysteem zijn te combineren met deze locker XFS. Het bijzondere aan dit schoolkluisje is dat deze leverbaar is in twee verschillende hoogtes én hij kan ingedeeld worden in 1, 2, 3, 4, 5 of 6 vakken per kolom. Zo is deze locker prima in te zetten als personeelslocker voor werkkleding. Meer details? Download hieronder het productblad.

Offerte aanvragen Download het productblad

Houten lockers

Uniek in zijn soort; de houten locker. Prachtig om te zien en door zijn duurzame karakter toe te passen in iedere office omgeving. Perfect te combineren met houten tafels en stoelen of leuke boekenkasten.

Locker Sonature

Locker Sonature straalt warmte uit en brengt sfeer aan het interieur. En wist je dat deze locker ook leverbaar is in een uitvoering voor vochtige ruimtes? Zo kun je de lockers inzetten op kantoor, maar ook in de kleedruimte van jullie fitnessruimte of in een vochtige productieomgeving. Eén look en feel door het hele bedrijf. Houten lockers worden op maat gemaakt; iedere afmeting, lockergrootte of sluitsysteem is te combineren. Wil je weten wat voor jou de beste mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met de accountmanager in jouw regio

Offerte aanvragen Download het productblad

Circulaire locker

De mogelijkheden om schoolkluisjes integreren in bestaande onderwijs-, school- of studieomgevingen zijn bijna oneindig. Maar ook in nieuwbouwprojecten verdienen lockers hun plek. Het zijn er vaak veel en staan in het zicht, je kunt niet zonder. Af en toe wel een ‘sta in de weg’. Maar wat nou als de lockers het circulaire middelpunt zijn van je energiezuinige nieuwe school? Want ook dat behoort bij Sonesto tot de mogelijkheden. Als enige leverancier van schoolkluisjes hebben wij namelijk een volledig circulaire locker, locker Zero genaamd.

Deze locker is zo ontworpen dat hij aan het einde van zijn levensduur weer helemaal terug kan naar 0, vandaar ook de naam Zero. De lockerkast is gemaakt van gerecycled staal, modulair opgebouwd en onzichtbare delen zijn gepoedercoat met restmateriaal. Hoe deze circulaire locker Zero is ontstaan? En hoe deze bijdraagt aan klimaatdoelstellingen? Dat lees je in onze blog over een modulaire en circulaire locker.

Offerte aanvragen Download het productblad

Locker mét stroomvoorziening

Een flexwerkplek en clean desk policy zorgen voor een opgeruimde werkplek. Heb je een vergadering buiten de deur of haal je tijdens de lunch een frisse neus? Dan kun je je laptop eenvoudig opbergen in een locker mét stroomvoorziening. Je laptop heeft dan weer een volle batterij als jij weer klaar bent om aan de slag te gaan. Niet alleen je laptop kun je in deze personeelslockers opladen, maar ook je telefoon of je fietsaccu.

Naar onze laptoplockers

Lees alles over onze sluitsystemen

Maatwerk lockers? Geen probleem

Spreken we in office land over maatwerk? Dan hebben we het over de afmetingen, de afwerking of bijvoorbeeld het personaliseren van een locker. Wanneer een lockerwand bijvoorbeeld in een nis geplaatst moet worden, dan kunnen we de afmetingen van de lockers zo aanpassen, dat ze er exact in passen. Of wens je lage lockers rondom een brainstormruimte? Dan kunnen we de bovenzijde voorzien van een gewenste afwerking, zodat de lockers perfect samensmelten met het meubilair. Lockers combineren met planten? Zeker, dat kunnen we ook. Zo creëer je een gezonde werkplek. Ook is dat is mogelijk om spraakmakende projecten af te beelden op de lockers. Door middel van de sublimatietechniek wordt de complete lockerwand voorzien van een print. Wrappen kan natuurlijk ook. Of de huisstijlkleuren terug laten komen in de deurtjes? Geen probleem. Doordat Sonesto samenwerkt met specialisten is bij ons zo goed als alles mogelijk.

Praktische informatie

Lees alles over stroompunten en netwerk, levertijden, het bestellen van mechanische sloten en service.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Dat kan, maar het is wel afhankelijk van het type locker die je hebt staan én afhankelijk van het type elektronisch slot dat je wenst. Hou er rekening mee, dat wanneer je overstapt naar een elektronisch slot, je meestal een stroom- en datavoorziening nodig hebt bij de lockers. Handigst is om even een afspraak te maken één van onze adviseurs, zodat je kunt kiezen voor de beste oplossing.

Ja, deze kun je zelf vervangen. Wij kunnen je eventueel telefonisch helpen om dit uit te voeren. Uiteraard is het ook mogelijk om dit door het montageteam van Sonesto te laten uit voeren.

In het kader van duurzaamheid en het verminderen van de afvalstroom, vinden wij dit een goede beslissing. Sonesto kan vrijwel iedere hoofdsleutel leveren. Ook zou je de sloten kunnen vervangen, zodat je zeker weet dat jouw gebruikers hun spullen veilig kunnen opbergen. Bestel je nieuwe sloten? Dan ontvang je 2 bijbehorende sleutels. Ons montageteam kan je helpen bij het vervangen van de sloten. Informeer bij Diane of Matthew even naar de mogelijkheden.

Ja, dat kan. Het montageteam van Sonesto kan dit voor jullie verzorgen. Het is dan wel belangrijk om te weten om welke type en aantal lockers het gaat en welk sluitsysteem in de lockers zit. Ook is het belangrijk om te weten waar de lockers nu precies staan en waar ze naar toe moeten worden verhuisd e.d. Graag plannen wij een afspraak op locatie in.