Yellowbox:
draadloos sluitsysteem met app bediening

Recentelijk is Sonesto BV partner geworden van Yellowbox. Yellowbox is een smart lockersysteem zonder sleutels of servers. Een draadloos, via een app te bedienen elektronisch sluitsysteem. Perfect geschikt voor kantooromgevingen waar flexwerken de standaard is.

De voordelen van Yellowbox

Yellowbox is een smart lockersysteem zonder sleutels of servers. Het is draadloos en eenvoudig via een gebruiksvriendelijke app te bedienen. Via de Beheer App kun je onder andere realtime het gebruik van de lockers bekijken, problemen signaleren en batterijniveaus checken. Met het Analytics Dashboard lees je eenvoudig de lockers uit en ben je dus altijd op de hoogte. De gebruikers app zorgt ervoor dat medewerkers 24/7 een locker kunnen reserveren en hulp kunnen krijgen bij onverhoopte problemen.

Geschikt voor ieder soort locker

Yellowbox kan eenvoudig geïntegreerd worden op bijna iedere locker. Gebruikers kunnen met een app een locker reserveren en bedienen. Vooral in (kantoor)verzamelgebouwen is dit een uitkomst, op locaties waar flexwerken de nieuwe standaard is of wanneer er veel wisselende gebruikers zijn. Je eigen bureau en opbergmogelijkheden zijn niet meer vanzelfsprekend. Om te voorkomen dat je iedere keer weer al je spullen van thuis naar het werk en terug sleept kun je gebruik maken van lockers.  Het voordeel van dit sluitsysteem is dat ook op plaatsen waar het niet mogelijk of wenselijk is om bekabeling aan te leggen, je toch gebruik kunt maken van de nieuwste technologieën.

Geen sleutels of server

Yellowbox is een elektronisch sluitsysteem waarbij je niets te maken hebt met stroompunten, meters bekabeling of netwerkstoringen. Ook het tijdperk van afgebroken sleutels of kwijtgeraakte pasjes is voorbij. De sluitsystemen van Yellowbox werken namelijk op batterijen en zijn eenvoudig te bedienen via een gebruiksvriendelijke app. Een management App fungeert als digitale hoofdsleutel. In deze app kun je via een dashboard alle gebruiken, reserveringen, betalingen en storingen analyseren. Lockerbeheer met de focus op technologie. Het systeem werkt zonder netwerk, zonder server en vereist geen complexe bedradingen.

Interesse in passend advies?

Wij brengen graag jouw wensen in kaart, zodat we een passend advies kunnen geven. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je je op locatie laten informeren over de mogelijkheden van Yellowbox? Neem dan contact op met ons salesteam!