Sneak peek:
Sonesto's Circulaire locker

We lichten alvast een klein tipje van sluier op. De allereerste circulaire locker in Nederland. We noemen hem Zero, volledig circulair en 100% Nederlands fabricaat.

Circularity-by-design met Zero

Waarom hebben we gekozen voor de naam Zero? Omdat deze lockers helemaal terug kunnen naar nul. Circulair dus! En daarbij komt ook nog eens dat dit innovatieve product heel veel voordelen kent, gebruikersgemak genereert en technisch perfect in elkaar zit. Bij ons is 1 + 1 dus geen 3 maar ZERO!

Samenwerking met Brink Industrial

In samenwerking met Brink Industrial ontwikkelde Sonesto de eerste volledig circulaire locker. Brink Industrial brengt als eerste metaalverwerker de beginselen van Smart Industrie en Circulariteit in de praktijk samen tot Industry 5.0. Deze principes paste zij in samenwerking met ons toe op de Zero: de eerste circulaire lockerkast die is ontworpen volgens het principe circularity-by-design: modulair, opgebouwd uit gerecycled staal, gericht op jarenlang probleemloos gebruik en toekomstig hergebruik.

De kennis en kunde van dé circulaire hightech metaalverwerker gecombineerd met de kennis en kunde van dé specialisten in de lockermarkt. Hier is 1+1 dus ZERO.

Lees snel verder….

Of neem direct contact op met ons salesteam.