Wat maakt locker P-10-S
hufterproof?

Al jaren de sterkste locker

De gepatenteerde stalen lockers P-10-S zijn zeer duurzame, vandalismebestendige (hufterproof) lockers. Al meer dan 35 jaar worden de lockers geplaatst in scholen en andere ruimten waarin een verhoogde kans op vandalisme is. De speciale inliggende facetdeur is zo ontwikkeld dat het bijna onmogelijk is om de deurtjes in te trappen.

Van staal én hufterproof

Een locker moet tegen een stootje kunnen. Naast dat hij eenvoudig open, dicht en op slot moet gaan is stevigheid één van de belangrijkste eigenschappen. Een lockerwand staat vaak in een ruimte die druk bezocht wordt. Op een middelbare school met tal van scholieren of in een openbaar gebouw met honderden bezoekers. De lockers worden veelvuldig gebruikt, sommige lockers gaan soms wel meer dan 20x per dag open en dicht. Belangrijk is dat de lockerwanden stabiel staan en sterk zijn, hufterproof als het ware.

De bowlingbal locker

Sonesto ontwikkelde circa 35 jaar geleden de perfecte locker met hufterproof eigenschappen. Toen nog speciaal voor bowlingcentra. In de locker P-10-S past namelijk ieder formaat bowlingbal. De vorm van het deurtje werd zelfs aangepast op de vorm van de bal. De lockerdeur loopt namelijk ook iets bol aan de buitenkant, in facet vorm.

Een bijkomend voordeel van deze speciale vorm is dat hij bijzonder sterk is. De in facet geperste deur is bijna niet vervormbaar. Door het persen van een vorm in de stalen basis wordt de sterkte van het materiaal vermenigvuldigd.

Scholen zoeken deukloze deur

Vanuit de onderwijssector kwamen steeds vaker signalen over beschadigde, gedeukte en vervormde lockerdeuren. De locker P-10-S bleek hierin de oplossing, een extreem sterk schoolkluisje. De robuuste, stevige en bijzonder gevormde deur werd al snel een eyecatcher op vele scholen. Tot op de dag van vandaag komen we deze locker nog steeds overal tegen. Zowel in scholen tbv leerlingen als in winkels tbv personeel en in musea voor bezoeker. Iedere locatie is anders, maar steeds wordt de stalen locker voor hetzelfde gebruikt; het opbergen van persoonlijke eigendommen.

Voorzien van een passend sluitsysteem en in iedere gewenste RAL kleur kan deze oldtimer onder de lockers nog zeker heel wat jaren mee!

 

Het antwoord

Samengevat: Wat maakt de locker P-10-S zo hufterproof? Het antwoord is heel simpel. De keuze voor het juiste, duurzame materiaal in combinatie met een specifieke, fraaie vorm.