Zorg

Alles voor de zorg

Van kleedruimtes in ziekenhuizen en zorginstellingen, tot garderobelockers voor bezoekers en persoonlijke kluisjes op de afdeling. Voor de zorgsector hebben we bij Sonesto tal van mogelijkheden, verschil in soorten kluisjes, verschillende materialen en op maat gemaakte sluitsystemen. Maar ook voor meubels, schoenenrekken, kapstokken en prullenbakken kun je bij ons terecht.

Bovenaan de lijst van mogelijkheden staat bij ons: bij lockers voor de zorgsector is het uitgangspunt altijd hygiëne en veiligheid. Iedere locker of ieder opbergsysteem welke wij plaatsen in deze zorgsector voldoen aan de hoge hygiëne-, schoonmaak- en veiligheidsvoorschriften welke door iedere locatie zorgvuldig worden opgesteld. We zijn en worden gedreven door innovatie en duurzaamheid en hebben oog voor detail, functie en vormgeving. Pas als onze gebruikers hun meest waardevolle spullen met een gerust hart achterlaten, zijn wij tevreden.

Van lockers tot kantoormeubilair voor de zorg

Wij leveren lockers, opbergsystemen en meubilair in alle soorten, maten en materialen. Onze kracht zit hem in het feit dat wij geen producent/fabrikant zijn. Wij hoeven dus geen machines te vullen, hoeven niet groots in te kopen en hebben weinig te maken met productieplanningen. Zo hebben wij alle tijd om ons bezig te houden met wij belangrijk vinden. Onze klanten! Een ander voordeel; doordat wij geen fabrikant zijn zitten wij niet vast aan één soort locker, bank, kapstok of één soort materiaal. Kortom; keuzevrijheid, flexibiliteit en ruimte voor innovatie. Het assortiment van Sonesto voor de zorgsector is te verdelen in drie groepen: volledig circulair lockers, stalen lockers of houten lockers.

Circulaire locker

Locker Zero

Als enige leverancier van kluisjes hebben wij een volledig circulaire locker, locker Zero genaamd. Deze locker is zo ontworpen dat hij aan het einde van zijn levensduur weer helemaal terug kan naar 0, vandaar ook de naam Zero. De lockerkast is gemaakt van gerecycled staal, modulair opgebouwd en onzichtbare delen zijn gepoedercoat met restpoeder. Deze lockers hebben een gladde afwerking waardoor ze eenvoudig en goed schoon te houden zijn. Locker Zero is multifunctioneel en overal inzetbaar. Een perfect product dat afgestemd kan worden op klant specifieke eisen en wensen. 

Hoe deze circulaire locker Zero is ontstaan? En hoe deze bijdraagt aan klimaatdoelstellingen? Dat lees je in onze blog over een modulaire en circulaire locker. Alle andere productspecificaties kun je in het productblad vinden.

Offerte aanvragen Download het productblad

Stalen locker

De stalen locker kent zijn krachten en heeft zijn levensduur inmiddels bewezen. In veel sectoren kom je de stalen locker tegen. Ze zijn namelijk sterk, robuust, functioneel in gebruik en hebben een lange levensduur. 

Locker XFS

Locker XFS is een veelzijdige locker. Door de vlakke deur is de lockerwand makkelijk te reinigen en kan deze voorzien worden van een mooie print, wat het gebruik laagdrempeliger kan maken.  Zowel een mechanisch (slot met sleutel) als een elektronisch sluitsysteem zijn te combineren met deze locker XFS. Omdat lockers in de zorgsector voor verschillende doelgroepen gebruikt worden (werknemers, patiënten en bezoekers) is het handig om te weten dat deze kluisjes leverbaar zijn in 2 verschillende hoogtes én ingedeeld kan worden in 1, 2, 3, 4, 5 of 6 vakken per kolom. Ook behoren Z-lockers tot de mogelijkheden. Zo past deze locker bij iedere doelgroep. Meer details?

Offerte aanvragen Download het productblad

Houten lockers

Uniek in zijn soort; de houten locker. Prachtig om te zien en door zijn duurzame karakter toe te passen in iedere omgeving. Perfect te combineren met houten tafels, stoelen of kasten. Maar deze lockers passen ook goed in kleedruimtes, waar banken, kapstokken en opbergvakken in houtmotief zijn uitgevoerd.

Locker Sonature

Locker Sonature straalt warmte uit en brengt sfeer in iedere ruimte. Wel zo fijn, na een dag of nacht intensief werken. De houten locker Sonature HLV is geschikt voor vochtige ruimtes. In kleedruimtes waar ook gedoucht wordt kan deze locker prima geplaatst worden. Zo kun je de lockers (type HLK) in de openbare ruimtes bijvoorbeeld goed afstemmen met de personeelslockers in de kleedruimtes (type HLV). Eén look & feel door het hele gebouw. Houten lockers worden op maat gemaakt; iedere afmeting, lockergrootte, lockervorm (bijv. Z) of sluitsysteem is te combineren. Wil je weten wat voor jou de beste mogelijkheden zijn?

 Neem dan contact op met de accountmanager in jouw regio

Offerte aanvragen Download het productblad

Lees meer over onze sluitsystemen

Kleedkamer inrichting

Naast lockers levert Sonesto ook alle andere benodigdheden voor het inrichten van kleedruimtes, garderobes en openbare ruimtes. Vraagstukken over kapstokken, schoenenkasten, prullenbakken en opbergvakken zijn bij ons ook aan het juiste adres. Levering van meubels, tafels, bureaus, banken en stoelen kunnen wij ook realiseren. Zo kunnen werknemers, patiënten en bezoekers optimaal gebruik maken van de verschillende ruimtes.

Postvakken

Misschien klinkt het in de tijd van digitale communicatie een beetje vreemd. Maar postvakken kunnen toch in veel gevallen een uitkomst bieden. In postvakken zit een grote variëteit aan mogelijkheden. Groot, klein, in hout, in staal, met speciale brievensleuf, opening aan de bovenzijde, voorzien van een mechanisch slot (slot met sleutel) of te openen met een personeelskaart of app. Ook hier kan gekozen worden voor een unieke look & feel, zodat de postvakken integreren in de ruimte.  

Meer informatie

Lockers voor laptop of fietsaccu

Steeds vaker krijgen we bij Sonesto de vraag; kan ik ook mijn telefoon opladen in mijn kluisje? Natuurlijk is dat mogelijk. We kunnen lockers voorzien van een USB stroomvoorziening of gewoon een normaal stopcontact. Zo kun je naast je telefoon, ook je laptop of fietsaccu opladen. Bekijk de mogelijkheden. Deze lockers kun je bijvoorbeeld ook heel goed inzetten voor bezoekers. 

Naar laptoplockers

Praktische informatie

Lees alles over stroompunten en netwerk, levertijden, het bestellen van mechanische sloten en service.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Dat kan, maar het is wel afhankelijk van het type locker die je hebt staan én afhankelijk van het type elektronisch slot dat je wenst. Hou er rekening mee, dat wanneer je overstapt naar een elektronisch slot, je meestal een stroom- en datavoorziening nodig hebt bij de lockers. Handigst is om even een afspraak te maken één van onze adviseurs, zodat je kunt kiezen voor de beste oplossing.

Ja, deze kun je zelf vervangen. Wij kunnen je eventueel telefonisch helpen om dit uit te voeren. Uiteraard is het ook mogelijk om dit door het montageteam van Sonesto te laten uit voeren.

In het kader van duurzaamheid en het verminderen van de afvalstroom, vinden wij dit een goede beslissing. Sonesto kan vrijwel iedere hoofdsleutel leveren. Ook zou je de sloten kunnen vervangen, zodat je zeker weet dat jouw gebruikers hun spullen veilig kunnen opbergen. Bestel je nieuwe sloten? Dan ontvang je 2 bijbehorende sleutels. Ons montageteam kan je helpen bij het vervangen van de sloten. Informeer bij Diane of Matthew even naar de mogelijkheden.

Ja, dat kan. Het montageteam van Sonesto kan dit voor jullie verzorgen. Het is dan wel belangrijk om te weten om welke type en aantal lockers het gaat en welk sluitsysteem in de lockers zit. Ook is het belangrijk om te weten waar de lockers nu precies staan en waar ze naar toe moeten worden verhuisd e.d. Graag plannen wij een afspraak op locatie in.