Boost je locker: maak je lockers weer als nieuw

De lente is officieel van start. Oftewel, het ideale moment om je lockers op te frissen! Lockers gaan jarenlang mee, maar na verloop van tijd kunnen ze wel een nieuwe uitstraling gebruiken. Het is duurzamer om bestaande kluisjes op te knappen dan volledig nieuwe aan te schaffen. Daarom beschrijven wij drie manieren om je lockers een BOOST te geven.

BOOST 1: Nieuwe sloten of sluitsysteem

Een simpele manier om je lockers een frisse uitstraling te geven, is door nieuwe sloten of een ander sluitsysteem te installeren. Een elektronisch sluitsysteem geeft je lockers een modern tintje en is eenvoudig in gebruik. Open de locker gemakkelijk met een pas, pincode of vingerafdruk en berg je spullen veilig op. Mechanische sloten hebben ook hun voordelen; ze zijn eenvoudig te monteren en te vervangen, en ze zijn ook voordelig geprijsd. En bij Sonesto hebben we een paar keer per jaar sleutelweken waar je extra voordelig mechanische sloten kunt bestellen!

Meer informatie over de verschillende sluitsystemen? Lees hier meer over de voordelen per sluitsysteem.

BOOST 2: Nieuwe poedercoating

Wil je de gehele locker in een nieuw jasje steken? Dan is een nieuwe poedercoating een goede optie. Met een breed scala aan RAL-kleuren om uit te kiezen, vind je altijd een kleur die past bij je huisstijl of ruimte. Ideaal dus als je huisstijl veranderd is of als je een ruimte een nieuwe uitstraling wilt geven. De lockerdeuren of zelfs de hele lockers worden naar de spuiterij gebracht waar ze worden voorzien van een nieuwe coating. Het resultaat? De kluisjes worden opgefrist en tegelijkertijd wordt de levensduur verlengd door de extra beschermende laag.

BOOST 3: Lockerdeuren wrappen

Lockers wrappen kan, in tegenstelling tot poedercoaten, eenvoudig ter plaatse worden gedaan. De folie kan bedrukt worden met een afbeelding naar keuze, waardoor de kluisjes een unieke uitstraling krijgen. Hierdoor zien de lockers er niet alleen bijzonder uit, maar krijgen ze ook extra bescherming door de folie. Er bestaat zelfs een speciale antikrascoating die over de folie aangebracht kan worden om deze te beschermen tegen krassen. Dit is ideaal voor scholen en drukke ruimtes.

Ben je geïnteresseerd in een BOOST? Neem contact met ons op!
    Ik ga akkoord met de privacyverklaring