ACTIE
Gratis PRINT op je nieuwe lockers

Maak jouw nieuwe lockers UNIEK. Profiteer in mei van onze te GEKKE actie! Bestel je nieuwe lockers, dan ontvang je van ons 1 print GRATIS.

 

 

De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Wil je op de lockers bij de hoofdingang het logo van de school? Dat kan, regelen we! Wil je een sportieve afbeelding op de lockers in kleedruimtes? Dat kan, regelen we! Wil je een leuke quote op je personeelslockers? Dat kan, regelen we! Wil je een gave print op de lockers in de kantine? Dat kan, regelen we!  Wil je je kledinglockers in dezelfde kleuren als je bedrijfskleding? Dat kan, regelen we!

Ken je ze nog? De saaie grijze lockers van ‘vroeger’, die je alleen met een sleuteltje open kon maken? Tegenwoordig is dat hele andere koek (trouwens ook een leuk idee als print op je lockers in de kantine), lockers open je met je school-/bedrijfspas, waar je ook mee print of wat te drinken haalt. Of met je smartphone, eenvoudig via een app. Het saaie grijs is vervangen door leuke kleuren of mooie afbeeldingen. Lees bijvoorbeeld eens het verhaal van het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé in Leeuwarden. Zij hebben onwijs mooie foto’s van Forum Romanum en Akropolis in Athene op hun lockers laten zetten.

 

Aktievoorwaarden

Omdat er zoveel mogelijk is, hebben we aan deze unieke actie wel een aantal voorwaarden gekoppeld. We sommen ze even op:

  • De actie geldt alleen bij de aanschaf van nieuwe lockers.
  • Alleen lockers met een vlakke/stalen deur kunnen voorzien worden van een print.
  • Deze actie is geldig tot eind mei 2023.
  • Uitlevering en plaatsing voor de zomervakantie/bouwvak.
  • Heb je hulp nodig bij het ontwerp van print? Dan helpen wij graag. We brengen hier dan een toeslag (€75,-) voor in rekening.
  • Geef bij je aanvraag even aan dat het om de APRIL actie gaat!

Tijdens deze actie voorzien we 1 lockerwand van een GRATIS print. Wil je meerdere prints, op verschillende lockerwanden? Ook dat kan, maar dan berekenen we de extra kosten door. Omdat iedere print anders is, een andere maat heeft, een ander kleurenpatroon etc, vragen we hiervoor altijd een offerte op bij onze huisleverancier. Deze extra kosten overleggen we eerst met jou voordat we een definitieve opdracht geven.

 

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.
    Ik ga akkoord met de privacyverklaring