Personeelslockers in de supermarkt
100% focus op je werkzaamheden

 

 

Kunnen jouw medewerkers hun persoonlijke eigendommen veilig opbergen tijdens werktijd? Personeelslockers zijn de oplossing!

  • Voorkom diefstal
  • 100% focus op werkzaamheden
  • Een opgeruimde bedrijfskantine
  • Voorkomt valgevaar

Waar is mijn smartphone?

Diefstal. Een lastig onderwerp maar 1 op de 7 bedrijven in Nederland heeft hiermee te maken. Interne fraude, of te wel ‘lenen’ van de baas, komt met regelmaat voor. Maar ook zien we dat er niet alleen door personeel gestolen wordt, maar dat er ook van personeelsleden gestolen wordt. Een peperdure smartphone of net nieuwe merkjas zijn vaak roversgoed.

De personeelsruimte

Jouw personeel laat zijn/haar persoonlijke eigendommen vaak achter in een voor personeel gereserveerde ruimte. De jas netjes aan de kapstok en de tas op het haakje ernaast. Op goed vertrouwen. Na werktijd kom je terug in de personeelsruimte en constateert dat er een Iphone mist of een portemonnee van eigenaar is gewisseld. Wie heeft het gedaan? Kun je je collega’s nog vertrouwen? Of is er toevallig een ongewenste klant in de personeelsruimte geweest? Allemaal vragen die jouw werknemers bezighouden waardoor de focus op de werkzaamheden op een laag pitje wordt gezet. Onbewust daalt ook het vertrouwen in de werkgever.

Vertrouwd gevoel

Een hele simpele oplossing is het plaatsen van personeelslockers. Iedereen heeft de mogelijkheid zijn/haar eigendommen in een lockerkastje op te bergen. Veilig achter slot en grendel en alleen te openen door de ‘eigenaar’. Met een sleutel, met een pas, een pincode of een app. Jouw werknemers laten hun spullen veilig achter en hoeven zich dus niet druk te maken over hun kostbaarheden. Zij kunnen onbezorgd aan hun werkzaamheden beginnen, hun focus bij hun werk houden en een soort gevoel van vrijheid ervaren.

 

Opgeruimd staat netjes

Een ander voordeel van de personeelslocker is dat je alle rondzwervende spullen eenvoudig kunt opbergen. Hans die over een schoen struikelt, Jannie die lichtelijk geïrriteerd raakt door een overvolle kantinetafel, Chantal die weer eens een half uur moet zoeken naar haar werkshirt en Dennis die de jas van Frans per ongeluk aantrekt en mee naar huis neemt. Lockers zorgen ervoor dat de personeelsruimte netjes opgeruimd blijft en makkelijk schoon te houden is.

Wisselende gebruikers

Voor iedere medewerker een locker is natuurlijk overbodig. De moderne elektronische sluitsystemen zorgen ervoor dat de lockers gebruikt kunnen worden door wisselende gebruikers.  Met een groot flexibel personeelsbestand van bijvoorbeeld vulploegmedewerkers in de supermarkt is dit de meest gewenste situatie. Zo bespaar je ruimte én kan iedereen zijn waardevolle spullen veilig opbergen. Welk sluitsysteem kun je het beste kiezen? Lees hier verder.

The key to focus

Het plaatsen van personeelslockers voorkomt dus niet alleen diefstal, maar zorgt ook voor een opgeruimde (werk)omgeving en volledige focus op de werkzaamheden. Een ontwerp met eigen logo of afbeelding maken wij graag voor je. Ben jij al overtuigd? Maak dan een afspraak met Sonesto. Al meer dan 35 jaar de lockerspecialist van Nederland en dé adviseur voor maatwerk/opbergoplossingen. Wil je alvast meer informatie? Vraag dan de lockerinformatie voor retail aan via het contactformulier.