Het nieuwe werken: kies voor lockers in je bedrijf

Lockers. Je ziet ze veel op scholen en in kleedruimtes. Het is immers van belang hier je persoonlijke eigendommen veilig in op te bergen. Waarom dan geen lockers in je bedrijf? Precies: met lockerkasten ga je voor het nieuwe werken. Hierover vertellen wij je meer!

De link tussen lockers en het nieuwe werken

Kort gezegd houdt het nieuwe werken in dat je werkt wanneer, waar en op welke manier je wilt. En een stijging in parttimers en niet tijd- en plaatsgebonden werken? Dat betekent een einde van vaste werkplekken. Flexibel (Hybride) werken vraagt om een plek om spullen veilig op te bergen. Dagelijks een toetsenbord meenemen is niet praktisch. Met lockers in je bedrijf zorg je ervoor dat je collega’s hun spullen eenvoudig op kunnen bergen. Van muismat tot persoonlijke koffiemok: je bergt het op in je eigen kluis, zonder dat het rondslingert bij collega’s.

Clean desk policy? Lockers in je bedrijf

Je hebt er waarschijnlijk wel eens over gehoord: de clean desk policy. De naam zegt het eigenlijk al. Op je bureau liggen enkel de spullen die nodig zijn om je werk goed uit te kunnen voeren, en ook aan het einde van de dag laat je de plek netjes achter. Het doel is om afleiding te voorkomen en tegelijkertijd de veiligheid van gevoelige informatie te waarborgen. Dit heeft veel te maken met ISO 27001: een wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging.

De clean desk policy past niet alleen perfect bij de nieuwe manier van werken, waarbij je het bureau leeg achterlaat, maar onderstreept ook het belang van een georganiseerde en veilige werkomgeving. Dagelijkse benodigdheden en belangrijke documenten worden veilig opgeborgen in lockers binnen je bedrijf, wat voldoet aan de strenge eisen voor informatiebeveiliging zoals vastgesteld in ISO 27001. En aan het einde van iedere dag? Een clean desk.

Veiligheid in je bedrijf met lockers

Natuurlijk wil je ervan op aan kunnen dat er geen diefstal plaatsvindt op je werk. Helaas kan dit toch gebeuren. Met een flexibele werkomgeving is het bijvoorbeeld niet mogelijk om waardevolle bezittingen op je eigen bureau te laten liggen. Van portemonnee, telefoon tot laptop: het is veilig in de lockers in jouw bedrijf. Want voorkomen is beter dan genezen!

De juiste lockers voor in jouw bedrijf

Je wilt lockers in jouw bedrijfsruimte plaatsen. Dan komt nog de vraag: wat is de juiste keuze? Er zijn vele verschillende opties. Ze moeten niet alleen degelijk zijn, maar het oog wil ook wat. Er zijn verschillende mogelijkheden om lockers volledig te integreren in het interieur. Denk aan Locker Sonature: houten lockers die zorgen voor een warme sfeer. Of lockers in de huisstijl van jouw bedrijf? Er zijn allerlei mogelijkheden voor het personaliseren van de lockerkasten.

Wist je dat je ook kan kiezen uit verschillende sluitsystemen? Onze tip: onbekabelde elektronische sloten! De deuren kunnen geopend worden door het invoeren van een pincode of een geprogrammeerde kaart. Zo hebben je collega’s dagelijks eenvoudig toegang tot een eigen kluis. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden!

Waarom je kiest voor bedrijfslockers

✓ Overzicht op je werkplek

✓ Geschikt voor het nieuwe, flexibele werken

✓ Veiligheid voor persoonlijke eigendommen

Ga jij voor het nieuwe werken met bedrijfslockers en ben je benieuwd hoe wij kluisjes toespitsen op jouw bedrijf? Wij denken met je mee! Neem contact met op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Of nog even inspiratie opdoen? Bekijk onze brochure.