Sonesto tekent partnerschap
met Belgisch familiebedrijf Didakta

Sonesto tekent partnerschap met Belgisch familiebedrijf Didakta

Al ruim 35 jaar staat Sonesto in de Nederlandse markt bekend als betrouwbare partner op het gebied van lockeroplossingen, opbergsystemen en inrichtingsvraagstukken. Door haar onafhankelijk positie ten opzichte van diverse fabrikanten en leveranciers is zij telkens weer in staat het beste product te leveren tegen de beste prijs welke volledig voldoet aan de wensen van de klant.

Per 1 november partner op de Belgische markt

Dezelfde expertise heeft Sonesto gevonden in het Belgische familiebedrijf Didakta. Per 1 november is Didakta officieel partner van Sonesto op de Belgische markt. De samenwerking tussen de twee bedrijven gaat al enige jaren terug en resulteert uiteindelijk in een distributeursschap per 1 november 2021. “Het geeft een vertrouwd gevoel om samen te werken met een bedrijf dat haar vak met net zoveel passie uitvoert als wij. Bijkomend voordeel, de Belgische markt kent voor hen geen geheimen. Door de krachten te bundelen verwachten wij onze positie in beide landen te verbeteren en te versterken”, aldus Niels Poortinga, commercieel manager Sonesto.

Didakta ‘Nobody’s perfect, but try hard and work hard’

In 2000 werd Didakta door de huidige CEO, Franky Vandekerckhove, als éénmanszaak opgericht. De afgelopen 20 jaar is het bedrijf gegroeid naar meer dan 20 medewerkers, die iedere dag, vol trots, een volledig totaalconcept projectinrichting bieden aan hun klanten. Adviseren, begeleiden en ondersteunen zit in het DNA van dit familiebedrijf. Het motto ‘Nobody’s perfect, but try hard and work hard’ wordt dan ook door het hele team gedragen.

Afzetgebied verdiepen en verbreden

Sonesto, opgericht in 1984, kent de Nederlandse lockermarkt door en door. Een ambitieus, jong en dynamisch team zorgt er vandaag de dag voor dat binnen verschillende focusgebieden voorzien worden van de best passende lockeroplossingen die er zijn. Aangevuld met mogelijkheden voor garderobesystemen, banken, kapstokken, postvakken en laptoplockers leveren zij een totaalpakket op het gebied van veilig opbergen. Met de ambitie om het afzetgebied te verdiepen en te verbreden positioneert Sonesto zich als innovatieve, adviserende en kennis dragende koploper in Nederland en België.

Sonesto en Didakta zijn trots op dit distributeurschap en zien de samenwerking vol vertrouwen tegemoet.