subsidietraject
Indoor parcel lockersysteem

Pakket afleveren op je werk

Vanuit de markt ontstaat de vraag naar een indoor parcel lockersysteem om pakketten ook op andere plaatsen dan thuis af te laten leveren. Denk hierbij aan werkadressen of centrale openbare plaatsen zoals winkelcentra of het gemeentehuis. Sonesto startte daarom een traject voor de ontwikkeling van een indoor parcel lockersysteem. Een lockerwand welke bijvoorbeeld in de entreehal van een kantorengebouw, productielocatie, bedrijfsverzamelgebouw of appartementencomplex gepositioneerd kan worden. Pakketbezorgdiensten kunnen hier dan pakketten achterlaten welke specifiek voor werknemers in of bewoners van het gebouw bestemd zijn.

 

Het indoor lockersysteem zou een modulair karakter moeten krijgen, zodat eenvoudig lockermodules kunnen worden bijgeplaatst of weggehaald, al naar gelang de vraag op een locatie.

 

Door de samenwerking met diverse, vakkundige partijen kunnen we het ontwikkeltraject inmiddels bijna afronden. Dit traject is mogelijk gemaakt door de subsidie verstrekking van SNN – samenwerkingsverband Noord-Nederland – VI21I070