Schoolinrichting

Schoolinrichting

Kluisjes zijn niet meer weg te denken uit het studielandschap. Een jas, laptop, gymtas, telefoon of stapel studieboeken; het is allemaal gemakkelijk op te bergen in onze lockers. Wij bieden verschillende duurzame lockers die perfect aansluiten op jouw schoolinrichting.

Informatie aanvragen

Schoolinrichting Sonesto | Stijlvolle lockers

Schoolinrichting

lockers

Wij bieden lockers voor de inrichting van een school die perfect passen bij het meubilair en de behoeften van de scholieren/studenten. De lockers worden op maat ontworpen. Door onze slimme duurzame oplossingen kunnen we gebruikte lockers hergebruiken tot een nieuw product. Welke locker bij jouw schoolinrichting past hangt af van de omgeving en wensen van de gebruiker, wij zorgen ervoor dat je de locker krijgt die echt bij je past.

Naar alle schoolkluisjes

Uiteenlopende mogelijkheden

De lockers zijn leverbaar in ontelbare mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld staal en composiet, dit is ideaal voor het onderwijs. Liever een natuurlook? Wij bieden ook lockers met een houtafwerking. Of geef je lockers een persoonlijke touch met een eigen logo.
Bekijk alle producten

Daarnaast bieden wij verschillende elektronische sluitsystemen. Dit vervangt het de tijdrovende taak van sleuteluitgifte omdat de leerling zelf de locker kan openen. Een elektronisch sluitsysteem is een veilige en flexibele totaaloplossing en geeft de leerling veel zelfstandigheid. De gebruiker kan door middel van een app de locker eenvoudig instellen en ontgrendelen. Hierbij kan ook het pay-per-use principe toegepast worden. Zo betaald de leerling per gebruik van de locker. Lees meer over onze sluitsystemen. 

Duurzame oplossingen

Een locker die ook bijdraagt aan een beter milieu? Onze locker Zero is volledig circulair en hiermee de meest innovatieve locker op de markt. Al bestaande lockers in de schoolinrichting die wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken? Wij hebben slimme duurzame oplossingen die ervoor zorgen dat wij gebruikte lockers omtoveren tot een nieuw product.

Meer informatie over schoolinrichting

Benieuwd naar de mogelijkheden van de lockers voor jouw schoolinrichting? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring