Personeelslockers van Sonesto

Home / Personeelslockers

Personeelslockers: duurzaam en op maat

Een organisatie is continu in beweging, zo ook jouw medewerkers. Of ze zich nu fulltime op kantoor bevinden of flexwerken: personeelslockers zijn niet meer weg te denken bij bedrijven. De manier van werken is veranderd, waardoor het hybride werken een vast onderdeel is geworden. Digitaal vergaderen, minder reizen en flexplekken zijn de norm. Opbergsystemen zijn daarom meer relevant dan ooit. Want zonder vaste werkplekken, hebben werknemers geen ruimte meer om hun persoonlijke spullen achter te laten. De personeelslockers van Sonesto bieden hiervoor de perfecte oplossing!

Offerte aanvragen

personeelslockers

Lockers in

eigen huisstijl

Maatwerk is bij ons de norm. Daarom passen de lockers perfect in jouw bedrijfsinterieur. Lockers in de huisstijlkleur van jouw organisatie? Of met een specifieke print of jouw logo? Samen bepalen we het design, zodat niet alleen het materiaal perfect aansluit bij de wensen en het gebruik, maar ook bij de uitstraling van jouw organisatie.

Meer informatie

Mogelijkheden voor lockers voor jouw personeel

Speciaal voor bedrijven hebben we een assortiment ontwikkeld dat zich al jarenlang heeft bewezen. Robuust en duurzaam materiaal, een stijlvolle uitstraling en een lange levensduur: dat kenmerkt onze kluisjes.

Locker Sonature

Een houten locker die een warme sfeer in het interieur creëert. De uiteenlopende mogelijkheden in kleur en structuur zorgen in iedere ruimte voor een unieke en moderne uitstraling. Lees meer over de Sonature locker >

Locker P-10-S

Ijzersterk: dat zijn de stalen P-10-S lockers. Verkrijgbaar met alle soorten mechanische sloten en leverbaar in diverse uitvoeringen. Ontdek meer over de P-10-S >

Het veilig opbergen van persoonlijke eigendommen is onze core business. Daarom kun je niet alleen bij ons terecht voor personeelslockers, maar leveren we ook kluisjes voor andere toepassingen en branches. Denk aan kledinglockers en postvakken.

Dit is waarom je voor personeelskluisjes van Sonesto kiest

  • Perfecte integratie in jouw bedrijfsinterieur
  • Talloze maatwerk mogelijkheden
  • Lange levensduur

Voorkom een datalek

Het is de angst van ieder bedrijf, een datalek. Helaas komt het nog steeds veel voor. Een diefstal van mobiele telefoon, laptop, tablets, USB-sticks of andere apparaten waar persoonsgegevens opgeslagen staan vallen ook onder een datalek. Hier staan namelijk veel persoonsgegevens op die niet in verkeerde handen moeten komen. Een datalek moet altijd gemeld worden aan de Autoriteit Persoonsgegevens! Wees dus voorbereid en zorg ervoor dat jouw personeel alles veilig kan opbergen in een locker. Sonesto heeft een ruim assortiment aan lockers, zo wordt diefstal voorkomen.

Personeelslockers aanschaffen?

Wij leveren lockers door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van de kluisjes, toegespitst op jouw bedrijf? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Neem direct

contact op

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring