Garderobe lockerkast

Garderobe lockerkast

Op zoek naar een garderobe lockerkast? Die vind je bij Sonesto. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan garderobe lockerkasten. Deze zijn geschikt in een kleedruimte, in een kantine, sportschool of bijvoorbeeld in een fabriek. Een garderobe lockerkast met kledingstang of aflegschap? Alles is mogelijk. Wij hebben de geschikte locker voor jou.

Informatie aanvragen

Garderobe lockerkast

Garderobe locker voor

iedere ruimte

Een garderobe lockerkast nodig voor een vochtige ruimte zoals bijvoorbeeld een wellness? Dan is onze locker Sonature en goede keus. De houten locker geeft net dat beetje extra sfeer aan een ruimte en het type HLV is zeer geschikt voor vochtige ruimtes.

Een bedrijfskleedruimte of een kleedkamer op de sportvereniging? Ook dan is de Sonature een geschikte oplossing. Door de grote diversiteit aan vakafmetingen is zelfs het uithangen van kleding geen enkel probleem. Een locker met een natuurlijk uiterlijk, verkrijgbaar in verschillende afmetingen én beschikbaar in verschillende houtstructuren? Kies voor Sonature!

Naar alle kledinglockers

Van supermarkt tot sportschool

Het personeel netjes hun jas laten ophangen voordat de werkdag begint? Schoenen verruilen voor werkschoenen en gemakkelijk opbergen? Met een garderobe lockerkast is dit zo gepiept. Daarnaast zijn de garderobe lockerkasten ook uit te breiden met verschillend meubilair. Een bankje om even op te zitten als het personeel haar schoenen wisselt? Of een kapstok bij de lockers als iemand nat geregend is. De garderobe lockers van Sonesto hebben het allemaal. Of het nu gaat om een sportschool, productielocatie of een ziekenhuis, onze garderobe lockerkasten zijn geschikt voor iedere toepassing.

Meer informatie over garderobe lockerkasten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Onze specialisten kijken graag met je mee en adviseren je over de juiste locker. Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring