Metalen lockers

Metalen lockers

Op zoek naar lockers die wel tegen een stootje kunnen? Kies dan voor metalen lockers. Ze worden vaak gebruikt op scholen en in kleedkamers van bijvoorbeeld sportscholen, zwembaden of openbare ruimtes. Daarnaast zijn ze ook geschikt als eventlocker op festivals en evenementen.

Informatie aanvragen

Metalen lockers

Vandalismebestendig

p-10-s

Nooit meer een deurtje ingetrapt. De stalen P-10-S lockers zijn degelijke, vandalismebestendige lockers. Ze worden voornamelijk gebruikt in scholen, maar zijn ook uitermate geschikt in andere openbare ruimtes. De locker is voorzien van een speciaal inliggende facetdeur, deze is zo ontwikkeld dat het onmogelijk is om de deur in te trappen. Dit zorgt ervoor dat ze jaren meegaan. De degelijke, robuuste P-10-S locker is de geschikte keus!

Naar de P-10-S locker

XFS: de metalen locker die tegen een stootje kan

Onze XFS locker is een echte krachtpatser. Dit metalen kluisje kan dus tegen een stootje. De locker voldoet volledig aan de eisen van deze tijd, denk aan functie, design en prijs. Hij is in verschillende kleuren leverbaar en daardoor past hij perfect in ieder interieur. Door zijn opliggende deuren en de hoge kwaliteit afwerking heeft deze krachtpatser ook nog eens een moderne uitstraling. Op deze locker kunnen verschillende sluitsystemen (mechanisch met een sleutel of elektronisch met een pincode) gemonteerd worden.

Meer informatie over metalen lockers

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Onze specialisten kijken graag met je mee en adviseren je over de juiste locker. Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring