Personeelskluisjes

Home / Personeelskluisjes

Personeelskluisjes van Sonesto

Een goede ruimte waar een werknemer zijn persoonlijke spullen kan opbergen tijdens een lunchpauze of na het werk: ontzetten waardevol en handig. De personeelskluisjes van Sonesto zijn robuust, hebben een lange levensduur en kunnen volledig worden afgestemd op jouw wensen!

Informatie aanvragen

personeelskluisjes

Slimme

oplossingen

Om welke hoeveelheid kluisjes het ook gaat binnen jouw organisatie: wij verzekeren jou van een slimme oplossing als het gaat om personeelskluisjes. Wil je de kluisjes beheren op afstand? Koppelen aan een managementsysteem? En wil je ze openen met een sleutel, pincode of app? Wij denken graag met je mee voor een slimme oplossing op het gebied van jouw personeelslockers!

Meer informatie

Personeelslockers: mogelijkheden

Onze lockers plaatsen we al jarenlang bij héél veel verschillende bedrijven in diverse branches. Daarom weten we exact wat het beste past bij jouw werknemers. Een overzicht van onze mogelijkheden:

Locker Sonature
Een houten locker die een warme sfeer in het interieur creëert. De uiteenlopende mogelijkheden in kleur en structuur zorgen in iedere ruimte voor een unieke en moderne uitstraling. Lees meer over de Sonature locker >

Locker P-10-S
Ijzersterk: dat zijn de stalen P-10-S lockers. Verkrijgbaar met alle soorten mechanische sloten en leverbaar in diverse uitvoeringen. Ontdek meer over de P-10-S >

Het veilig opbergen van persoonlijke eigendommen is onze core business. Daarom kun je niet alleen bij ons terecht voor personeelslockers, maar leveren we ook kluisjes voor andere toepassingen en branches. Denk aan laptoplockers en postvakken.

Een datalek voorkomen

Het is de angst van ieder bedrijf, een datalek. Helaas komt het nog steeds veel voor. Een diefstal van mobiele telefoon, laptop, tablets, USB-sticks of andere apparaten waar persoonsgegevens opgeslagen staan vallen ook onder een datalek. Hier staan namelijk veel persoonsgegevens op die niet in verkeerde handen moeten komen. Een datalek moet altijd gemeld worden aan de Autoriteit Persoonsgegevens! Wees dus voorbereid en zorg ervoor dat jouw personeel alles veilig kan opbergen in een locker. Sonesto heeft een ruim assortiment aan lockers, zo wordt diefstal voorkomen.

Meer informatie over personeelskluisjes

Wij leveren lockers door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van de kluisjes, toegespitst op jouw bedrijf? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring