the key to
enjoy

Nieuws

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en technieken van onze lockersystemen? Of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in (kantoor) meubilair en opbergsystemen?

Neem dan een een kijkje in de nieuwsberichten.

Nieuws
Product

Lockers in jouw kleedruimte: de mogelijkheden

Of je nu in een ziekenhuis, sportcentrum, fabriek of onderwijsinstelling bent, lockers zijn een onmisbaar onderdeel van elke kleedruimte. Het veilig kunnen opbergen van persoonlijke bezittingen is immers een absolute must. Denk er eens over na: wat is een kleedkamer zonder lockers? Gelukkig zijn er talloze mogelijkheden. Wij hebben ze op een rij gezet!
Lees meer
Nieuws
Product

De vijf meest gestelde vragen over schoollockers

Het kopen van schoollockers voor jouw onderwijsinstelling: er zijn ontzettend veel keuzes. Waar moeten ze eigenlijk allemaal aan voldoen en wat is het meest geschikt? Het is essentieel om de juiste lockers te kiezen die voldoen aan de behoeften van de studenten en tegelijkertijd duurzaam én veilig zijn. Wij beantwoorden de 5 meest gestelde vragen over het kopen van schoollockers, zodat je goed geïnformeerd de beste keuze maakt!
Lees meer
Project

Lockers van de toekomst op Deltion College

Deltion College is een regionaal opleidingscentrum (ROC) in Zwolle. Van zorg, sport, horeca tot autotechniek: met een breed scala aan opleidingen vinden 17.000 studenten en 3.000 cursisten er de sleutel tot hun succes. En wij? Wij zorgden voor the key to freedom. Werken en leren start immers bij een gerust gevoel: weten dat je spullen op een goede plek liggen. Met ruim 3.500 nieuwe lockers gaan medewerkers en studenten zorgeloos en vrij naar school én dragen wij bij aan Deltion’s duurzame toekomst.
Lees meer
Nieuws
Product

Maak kennis met de ShortStay locker

Ontdek de mogelijkheden van de ShortStay locker en ervaar rust, veiligheid en focus
Lees meer
Nieuws

De sleutelweken zijn weer gestart

Bestel nu mechanische sloten en ontvang een extra korting.
Lees meer
Nieuws

THE DROPPIT – nieuw bij Sonesto

The DropPit zet je in in de strijd tegen zwerfafval. Een bijna onzichtbare asbaktegel die je netjes wegwerkt.
Lees meer
Nieuws

ACTIE: Gratis print op je nieuwe lockers

Profiteer van deze te GEKKE actie en ontvang een gratis afbeelding op jouw nieuwe lockers
Lees meer
Project

Locker Zero in een ‘Frisse School’

In augustus is het schooljaar 2022/2023  gestart in het nieuwe pand aan de Delflandlaan in Voorburg. De nieuwe school is duurzaam en eigentijds.
Lees meer
Nieuws

Hoe open je een locker als je niet goed kunt zien?

Het Altena College in Sleeuwijk staat voor goed onderwijs en oprechte zorg voor iedereen. Zo ook voor leerlingen met een visuele en/of fysieke beperking. Het cijfercombinatieslot van hun lockers werd daarom vervangen door een slot met sleutel. Goed onderwijs en oprechte zorg voor jou, vormen onze basis.
Lees meer
Project

Geschiedenis in een locker

Ieder jaar bezoekt een groep leerlingen van het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé een bijzondere plek in Europa. Het ene jaar bezoeken zij het Forum Romanum in Italië en het andere jaar de Akropolis in Athene. Deze prachtige locaties zijn nu ook vastgelegd op de nieuwe lockers. Lees meer..
Lees meer

Schrijf je hier in voor

de nieuwsbrief