Stijlvolle lockersystemen
voor iedere bedrijfsvoering

Waardevolle spullen gemakkelijk opbergen in stijlvolle lockers

Met een lockersysteem zorg je ervoor dat jouw werknemers of bezoekers altijd een veilige plek hebben om hun waardevolle spullen op te bergen. Ook is het belangrijk dat het lockersysteem gebruiksvriendelijk is. Onze lockerkasten zijn makkelijk bedienbaar en gaan naadloos op in jouw bedrijfsinterieur of (openbare) ruimte.

Informatie aanvragen

Locker P-10-S-drachten | Stijlvolle lockersystemen

Lockersystemen in

alle soorten en maten

Sonesto werkt samen met innovatieve toeleveranciers om te garanderen dat er altijd een passende oplossing beschikbaar is voor jouw bedrijf. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende typen lockersystemen, denk hierbij aan:

Schoolkluisjes;
Personeelslockers;
Kledinglockers;
Laptoplockers;
Sluitsystemen;
Postvakken;
Lockers As a Service.

Bekijk alle lockers

100% duurzame lockeroplossingen

Lockers zijn een onmisbaar onderdeel van je bedrijfsinterieur, denk aan scholen, sportclubs en kantooromgevingen. In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker is, wordt het essentieel dat kluisjes hier ook in meegaan. Sonesto is constant aan het innoveren om op doeltreffende wijze in deze behoefte te voorzien. Zo hebben wij de 100% circulaire locker, de locker Zero en een duurzaam deelplatform genaamd LaaS.

Locker-as-a-service

Met locker-as-a-service of afgekort ‘LaaS’ laat je onze lockers plaatsen op locaties met waar verschillende personen van dezelfde locker gebruik maken. Met LaaS betaal je, als opdrachtgever, niet voor de locker zelf, maar wordt er rechtstreeks afgerekend met de eindgebruiker. Lockers kunnen door meerdere personen om de beurt gebruikt worden. We noemen dit flexibel lockergebruik. Je betaalt naar gebruik.

Het LaaS concept geeft je de mogelijk om in te spelen op optimaal lockergebruik. Zo heb je dus nooit te veel op je locatie staan. Lockers die op jouw locatie niet gebruikt worden, kunnen op andere locaties ingezet worden. Zo voorkomen we onnodige productie van nieuwe lockers en beperken we de afvalstroom. Doordat de lockers eigendom blijven van Sonesto zit er voor jouw als opdrachtgever geen financieel risico aan.

Locker Zero

De locker Zero bestaat volledig uit hoogwaardig gerecycled plaatstaal en heeft hierdoor een hoge gebruiksduur. De locker Zero is voorzien van dubbelwandig opliggende deur en een bekabeld elektronisch sluitsysteem. De lockers zijn modulair, wat betekent dat ze helemaal uit elkaar gehaald kunnen worden. Bij het bereiken van het einde van de levensduur wordt de locker helemaal gedemonteerd. Het materiaal wordt weer opnieuw gebruikt voor de productie van nieuwe lockers, cradle-to-cradle. Verder is deze op volledig milieuvriendelijke manier gepoedercoat.

Kortom: een circulaire, extreem stabiele locker in diverse kleuren en afmetingen en kan voorzien worden van diverse sluitsystemen.

Meer weten over onze lockerssystemen?

Op zoek naar lockers voor een school, sportclub, werkplek, kleedruimte of een andere omgeving, wij hebben de perfecte oplossing. Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te helpen bij het selecteren en samenstellen van de lockeroplossing die het beste past bij de behoefte van jouw gebruiker.

Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring