Lockers voor op school

Home / Lockers school

Lockers voor op school van Sonesto

Op zoek naar lockers voor op school? Robuust materiaal, voldoende ruimte en een eenvoudig en veilig sluitsysteem is dan belangrijk. Een locker op school moet hufterproof zijn en naadloos opgaan in het schoollandschap.

Informatie aanvragen

Lockers school

Schoolkluisjes

kleuren en afmetingen

Al onze kluisjes voor op school zijn leverbaar in héél veel kleuren en afmetingen. Met logo, in een huisstijlkleur of met een bijzondere print: het is allemaal mogelijk met de schoolkluisjes van Sonesto.

Iedere omgeving vraagt om een ander product: daarom brengen wij de wensen van jouw doelgroep in kaart. De mogelijkheden wat betreft design, materiaal en sluitsystemen zijn eindeloos. Vooral in het onderwijs is een gedegen keuze qua materiaal erg belangrijk. Ga je voor staal, hout of composiet? Ons team van experts helpt je er graag mee verder!

Meer informatie

Soorten school lockers

Bij Sonesto hebben we diverse populaire lockers die zeer geschikt zijn voor gebruik in het onderwijs. Een selectie van onze lockers!

Locker Zero

Een innovatieve, volledige circulaire locker met dubbelwandige, opliggende deur en bekabeld elektronisch sluitsysteem. Ontdek meer over Locker Zero >

Locker P-10-S

Robuuste, stalen locker met ijzersterke, inliggende facetdeur – zo ontwikkeld dat het onmogelijk is om de deur in te trappen. Deze locker bewijst zich al jaren in het onderwijs. Lees meer over Locker P-10-S >

Locker Vertex

Moderne locker met een professionele uitstraling: dat is de locker Vertex. Voorzien van een opliggende, composieten deur. Bekijk Locker Vertex >

Of bekijk al onze lockermogelijkheden voor alle toepassingen >

Slimme duurzame oplossingen

Ook in het onderwijs is duurzaamheid steeds belangrijk. Onze lockers voor op school zijn duurzaam door de langdurige toepassing. Maar dat niet alleen: zijn er lockers die wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken? Met slimme duurzame oplossingen zorgen wij ervoor dat we gebruikte lockers omtoveren tot een nieuw product. Dit is van toepassing op alle schoolkluisjes, maar ook op ander soort kluisjes van Sonesto, denk bijvoorbeeld aan kledinglockers of laptopkluisjes.

Meer informatie over lockers op school

Sonesto levert school lockers door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van de kluisjes, specifiek voor jouw school? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring