Kantoor lockers

Home / Kantoor lockers

Kantoor lockers

Persoonlijke bezittingen opbergen, een laptop of telefoon veilig opbergen of niet iedere keer die stapel papieren mee naar huis nemen? De kantoor lockers van Sonesto geven de werknemer net dat stukje extra privacy en comfort. Daarnaast draagt het gebruik van kantoor lockers ook bij aan het Clean Desk Policy van ISO. Contracten, visitekaartjes, brieven en andere zaken dienen volgens de ISO 27001 en NEN 7510 netjes opgeborgen te worden in de daarvoor bestemde plekken.

Informatie aanvragen

Kantoorlockers van Sonesto

Kantoor lockers voor

hybride werken

Hybride werken. Het is de afgelopen jaren populairder dan ooit geworden. Vaker thuiswerken en minder reizen. Geen vaste werkplek meer maar een flexplek. Allemaal voordelen, maar er is ook een uitdaging. Een flexplek zorgt ervoor dat de werknemer geen vaste werkplek meer heeft en geen opbergruimte. Een locker geeft de mogelijkheid om een eigen plek te hebben voor persoonlijke spullen.

Bekijk kantoor lockers

Locker met stroompunten

Handig die lockers, maar hoe handig is het om na je werkdag je laptop op te ruimen én tegelijkertijd op te laden. Zo is je laptop, iPad of ander digitaal apparaat altijd opgeladen. De lockers hebben een geïnterfereerd laadsysteem, zodat je nooit zonder stroom zit. De lockers zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, een vaste kast met eigen deur voor ieder vak of bijvoorbeeld verrijdbare lage kasten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook is het mogelijk om je fietsaccu op te laden. Voor de gezonde mens die lekker op zijn fiets naar het werk gaat.

Meer informatie ontvangen?

Ook de toegevoegde waarde van lockers ervaren? Neem contact met ons op. Onze specialisten kijken graag met je mee en adviseren je over de juiste locker. Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Direct contact

opnemen

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring