Kantoor lockers

Kantoor lockers

Persoonlijke bezittingen opbergen, een laptop of telefoon veilig opbergen of niet iedere keer die stapel papieren mee naar huis nemen? De kantoor lockers van Sonesto geven de werknemer net dat stukje extra privacy en comfort. Daarnaast draagt het gebruik van kantoor lockers ook bij aan het Clean Desk Policy van ISO. Contracten, visitekaartjes, brieven en andere zaken dienen volgens de ISO 27001 en NEN 7510 netjes opgeborgen te worden in de daarvoor bestemde plekken.

Informatie aanvragen

Kantoorlockers van Sonesto

Kantoor lockers voor

hybride werken

Hybride werken. Het is de afgelopen jaren populairder dan ooit geworden. Vaker thuiswerken en minder reizen. Geen vaste werkplek meer maar een flexplek. Allemaal voordelen, maar er is ook een uitdaging. Een flexplek zorgt ervoor dat de werknemer geen vaste werkplek meer heeft en geen opbergruimte. Een locker geeft de mogelijkheid om een eigen plek te hebben voor persoonlijke spullen.

Bekijk kantoor lockers

Locker met stroompunten

Handig die lockers, maar hoe handig is het om na je werkdag je laptop op te ruimen én tegelijkertijd op te laden. Zo is je laptop, iPad of ander digitaal apparaat altijd opgeladen. De lockers hebben een geïnterfereerd laadsysteem, zodat je nooit zonder stroom zit. De lockers zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, een vaste kast met eigen deur voor ieder vak of bijvoorbeeld verrijdbare lage kasten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook is het mogelijk om je fietsaccu op te laden. Voor de gezonde mens die lekker op zijn fiets naar het werk gaat.

Meer informatie ontvangen?

Ook de toegevoegde waarde van lockers ervaren? Neem contact met ons op. Onze specialisten kijken graag met je mee en adviseren je over de juiste locker. Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Dat kan, maar het is wel afhankelijk van het type locker die je hebt staan én afhankelijk van het type elektronisch slot dat je wenst. Hou er rekening mee, dat wanneer je overstapt naar een elektronisch slot, je meestal een stroom- en datavoorziening nodig hebt bij de lockers. Handigst is om even een afspraak te maken één van onze adviseurs, zodat je kunt kiezen voor de beste oplossing.

Ja, deze kun je zelf vervangen. Wij kunnen je eventueel telefonisch helpen om dit uit te voeren. Uiteraard is het ook mogelijk om dit door het montageteam van Sonesto te laten uit voeren.

In het kader van duurzaamheid en het verminderen van de afvalstroom, vinden wij dit een goede beslissing. Sonesto kan vrijwel iedere hoofdsleutel leveren. Ook zou je de sloten kunnen vervangen, zodat je zeker weet dat jouw gebruikers hun spullen veilig kunnen opbergen. Bestel je nieuwe sloten? Dan ontvang je 2 bijbehorende sleutels. Ons montageteam kan je helpen bij het vervangen van de sloten. Informeer bij Diane of Matthew even naar de mogelijkheden.

Ja, dat kan. Het montageteam van Sonesto kan dit voor jullie verzorgen. Het is dan wel belangrijk om te weten om welke type en aantal lockers het gaat en welk sluitsysteem in de lockers zit. Ook is het belangrijk om te weten waar de lockers nu precies staan en waar ze naar toe moeten worden verhuisd e.d. Graag plannen wij een afspraak op locatie in.

Direct contact

opnemen

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring