the key to

enjoy

Home / Nieuws

Nieuws

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en technieken van onze lockersystemen én wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Lees dan onderstaande nieuwsberichten.

Productnieuws

Een productinnovatie door ontwikkelen

De circulaire locker Zero is verbeterd. Inmiddels steelt deze locker al op meerdere locaties de show. Maar het kan nog beter. Een goede samenwerking tussen klant, collega's, engineering en producent leidt tot een overweldigend resultaat. Lees meer..
Lees meer
Productnieuws

Een duurzaam deelplatform voor lockers

Een duurzaam deelplatform met circulaire lockers. Een lockerservice die inspeelt op de vraagstukken over optimaal ruimtegebruik, duurzame inrichting, continuïteit in gebruik en ontzorgen. Dat is LaaS, Locker as a Service
Lees meer
Productnieuws

LaaS: flexibel gebruik van lockers zonder investering

Lockers plaatsen zonder investering? LaaS biedt mogelijkheden. Geen financieel risico en optimaal flexibel lockergebruik.
Lees meer
Productnieuws

Persoonlijke spullen opbergen in personeelslockers

Persoonlijke eigendommen veilig opbergen in personeelslockers stimuleert de focus op werkzaamheden en voorkomt diefstal. Ook in de retailbranche zijn personeelslockers, voor de vaak wisselende hulpkrachten, een uitkomst.
Lees meer
Project

Lockers en clean desk policy

hallo, ICT voor het MKB, plaatste personeelslockers voor het veilig opbergen van vertrouwelijke informatiedragers. Een perfecte toevoeging voor ISO27001 certificering.
Lees meer
Blog

De voordelen van een elektronische locker

Kies je voor een elektronische locker of ga je voor een pincodeslot? Alle voor- en nadelen van de verschillende sluitsystemen op een rij.
Lees meer
Productnieuws

Modulaire én circulaire locker

De allereerste circulaire locker Zero, met kenmerken als hufterproof, extreem stabiel, modulaire delen en maximaal opbergvolume. Lees snel verder..
Lees meer
Blog

Draagt een locker bij aan de klimaatdoelstelling van 2050?

Draagt een locker bij aan de klimaatdoelstelling van 2050? Het antwoord is ja. Het team van Sonesto denkt graag mee met een duurzame en circulaire strategie op het gebied van lockers en opbergsystemen.
Lees meer
nieuws

Een nieuw gezicht bij Sonesto

Maak kennis met Diane Rienks! Sinds 1 november versterkt Diane ons team op de afdeling verkoop binnendienst. Diane is onze spreekwoordelijke spin in het web.
Lees meer
nieuws

Sonesto tekent partnerschap met Belgisch familiebedrijf Didakta

Sonesto tekent partnerschap met Belgisch familiebedrijf Didakta. Al ruim 35 jaar staat Sonesto in de Nederlandse markt bekend als betrouwbare partner op het gebied van lockeroplossingen, opbergsystemen en inrichtingsvraagstukken.
Lees meer

Schrijf je hier in voor

de nieuwsbrief