Lockers voor kantoor, magazijn of distributie

Home / Branches / Kantoor, magazijn of distributie

Alles voor kantoor, magazijn of distributie

Zoek je office lockers, meubilair of opbergsystemen voor op kantoor, in het magazijn, in kleedkamers of pantry’s? Dan ben je hier op de juiste plek in de website van Sonesto. Hier kun je terecht met al jouw vragen over lockers, sluitsystemen, opbergmogelijkheden en inrichtingsmogelijkheden in de zakelijke omgeving. Dit kan gaan om een zit/sta bureau op kantoor, personeelslockers, pakketlockers, garderobe voor bezoekers, een magazijnstelling in de distributiehal of kledinglockers voor de werkkleding van productiepersoneel. Met de stijlvolle en functionele opbergsystemen van Sonesto, gaat er een ware lockerwereld voor je open.

Soorten lockers

Sonesto levert lockers in alle soorten, maten en materialen. Onze kracht zit hem in het feit dat wij geen producent/fabrikant zijn. Wij hoeven dus geen machines te vullen, hoeven niet groots in te kopen en hebben weinig te maken met productieplanningen. Zo hebben wij alle tijd om ons bezig te houden met wij belangrijk vinden. Onze klanten! Een ander voordeel; doordat wij geen fabrikant zijn zitten wij niet vast aan één soort locker of één soort materiaal. Ook kunnen wij bij iedere locker het gewenste sluitsysteem leveren zoals lockers met een pincode.

Het assortiment van Sonesto is te verdelen in drie groepen: staal, hout of volledig circulair.

Stalen locker

De stalen locker kent zijn krachten en heeft zijn levensduur inmiddels bewezen. Op veel werkplekken kom je stalen lockers tegen. Ze zijn namelijk hufterproof, lekker sterk en gaan lang mee. Want dat is belangrijk. Lockers moet je niet iedere vijf jaar willen vervangen. Dus in welke omgeving ze ook staan; een koude productiehal of een warm kantoor, stalen lockers kunnen overal.

Locker P-10-S

Kies voor locker P-10-S als je een eenvoudige, robuuste en hufterproof locker zoekt. Deze locker is onverwoestbaar. De facetvormige kluisdeur is zo ontwikkeld dat het bijna onmogelijk is om deze in te trappen. Het gladde oppervlak maakt hem eenvoudig schoon te maken en de unieke deuren zijn in veel kleuren leverbaar. Locker P-10-S is geschikt voor alle mechanische sloten (sleutel of pincode). Deze personeelslocker openen met een druppel of via een app, is niet mogelijk. Bekijk hier de technische details van deze locker. 

Offerte aanvragen Download het productblad

Locker XFS

Locker XFS is een stalen locker welke perfect functioneert als personeelslocker. Net als Locker P-10-S is deze locker ijzersterk. De opliggende, vlakke deur en de hoge kwaliteit afwerking zorgt voor een uitstraling van deze tijd. Door de vlakke deur is het mogelijk deze locker te voorzien van een mooie print die perfect in de kantooromgeving past. Zowel een mechanisch (slot met sleutel) als een elektronisch sluitsysteem zijn te combineren met deze locker XFS. Het bijzondere aan dit schoolkluisje is dat deze leverbaar is in twee verschillende hoogtes én hij kan ingedeeld worden in 1, 2, 3, 4, 5 of 6 vakken per kolom. Zo is deze locker prima in te zetten als personeelslocker voor werkkleding. Meer details? Download hieronder het productblad.

Offerte aanvragen Download het productblad

Houten lockers

Uniek in zijn soort; de houten locker. Prachtig om te zien en door zijn duurzame karakter toe te passen in iedere office omgeving. Perfect te combineren met houten tafels en stoelen of leuke boekenkasten.

Locker Sonature

Locker Sonature straalt warmte uit en brengt sfeer aan het interieur. En wist je dat deze locker ook leverbaar is in een uitvoering voor vochtige ruimtes? Zo kun je de lockers inzetten op kantoor, maar ook in de kleedruimte van jullie fitnessruimte of in een vochtige productieomgeving. Eén look en feel door het hele bedrijf. Houten lockers worden op maat gemaakt; iedere afmeting, lockergrootte of sluitsysteem is te combineren. Wil je weten wat voor jou de beste mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met de accountmanager in jouw regio

Offerte aanvragen Download het productblad

Circulaire locker

De mogelijkheden om schoolkluisjes integreren in bestaande onderwijs-, school- of studieomgevingen zijn bijna oneindig. Maar ook in nieuwbouwprojecten verdienen lockers hun plek. Het zijn er vaak veel en staan in het zicht, je kunt niet zonder. Af en toe wel een ‘sta in de weg’. Maar wat nou als de lockers het circulaire middelpunt zijn van je energiezuinige nieuwe school? Want ook dat behoort bij Sonesto tot de mogelijkheden. Als enige leverancier van schoolkluisjes hebben wij namelijk een volledig circulaire locker, locker Zero genaamd.

Deze locker is zo ontworpen dat hij aan het einde van zijn levensduur weer helemaal terug kan naar 0, vandaar ook de naam Zero. De lockerkast is gemaakt van gerecycled staal, modulair opgebouwd en onzichtbare delen zijn gepoedercoat met restmateriaal. Hoe deze circulaire locker Zero is ontstaan? En hoe deze bijdraagt aan klimaatdoelstellingen? Dat lees je in onze blog over een modulaire en circulaire locker.

Offerte aanvragen Download het productblad

Lockers voor laptop of fietsaccu

Een flexwerkplek en clean desk policy zorgen voor een opgeruimde werkplek. Heb je een vergadering buiten de deur of haal je tijdens de lunch een frisse neus? Dan kun je je laptop eenvoudig opbergen in een locker mét stroomvoorziening. Je laptop heeft dan weer een volle batterij als jij weer klaar bent om aan de slag te gaan. Niet alleen je laptop kun je in deze personeelslockers opladen, maar ook je telefoon of je fietsaccu.

Als je liever niet iedere locker voorziet van een eigen stroompunt dan kun je er ook voor kiezen om een aparte oplaadlockerwanden te creëren. Dat kan heel kleinschalig, een vak of tien in de centrale entree, zodat je bij binnenkomst gelijk je fietsaccu aan de stroom kunt leggen. Of een (verrijdbare) laptoplockerkast op de afdeling.

Naar onze laptoplockers

Soorten sluitsystemen

Hoe open je een locker? Belangrijker nog; hoe sluit je hem goed af? Dat kan op verschillende manieren. We kennen allemaal de lockers met een sleutel. Maar er zijn veel meer mogelijkheden.

Lees meer over onze sluitsystemen

Maatwerk voor kantoor, magazijn of distributie

Bij Sonesto denken we niet in hokjes als het om office lockers gaat. We denken graag buiten deze lijntjes, zodat we maatwerk kunnen leveren en aan iedere wens kunnen voldoen.

Spreken we in lockerland over maatwerk? Dan hebben we het over de afmetingen, de afwerking of bijvoorbeeld het personaliseren van een locker. Wanneer een lockerwand bijvoorbeeld in een nis geplaatst moet worden, dan kunnen we de afmetingen van de lockers zo aanpassen, dat ze er exact in passen. Of wens je lage lockers rondom in een brainstormruimte? Dan kunnen we de bovenzijde voorzien van een gewenste afwerking, zodat de lockers perfect samensmelten met het meubilair. Lockers combineren met planten? Zeker, dat kunnen we ook. Zo creëer je een gezonde werkplek. Ook is dat is mogelijk om spraakmakende projecten af te beelden op de lockers. Door middel van de sublimatietechniek wordt de complete lockerwand voorzien van een print. Wrappen kan natuurlijk ook. Of de huisstijlkleuren terug laten komen in de deurtjes? Geen probleem. Doordat Sonesto samenwerkt met specialisten is bij ons zo goed als alles mogelijk.

Kantoor meubilair

Naast lockers levert Sonesto ook alle andere benodigdheden voor het inrichten van offices, productiehallen, magazijnen of kleedruimtes. Vraagstukken over zit-sta bureaus, bureaustoelen, kapstokken, schoenenkasten, prullenbakken en opbergvakken zijn bij ons ook aan het juiste adres. Van kapstokken in combinatie met kledinglockers, tot schoenlockers en laptoplockers. Zo kunnen werknemers optimaal gebruik maken van de verschillende ruimtes.

Sonesto werkt nauw samen met diverse fabrikanten en leveranciers van meubilair en opbergsystemen. We zijn niet merk gebonden en kunnen dus ieder soort meubilair aanpassen op de lockerinrichting of andersom. Heeft jouw bedrijf een vaste huisleverancier? Dan stemmen we de kleuren en materialen met hen af.

Praktische informatie

Meer informatie over onze office lockers? Lees alles over stroompunten en netwerk, levertijden, het bestellen van mechanische sloten en service.

Contact opnemen