Lockers voor op school

Home / Lockers school

Lockers voor op school van Sonesto

Op zoek naar lockers voor op school? Robuust materiaal, voldoende ruimte en een eenvoudig en veilig sluitsysteem is dan belangrijk. Een locker op school moet hufterproof zijn en naadloos opgaan in het schoollandschap.

Informatie aanvragen

Kluisjes school

Schoolkluisjes

kleuren en afmetingen

Al onze kluisjes voor op school zijn leverbaar in héél veel kleuren en afmetingen. Met logo, in een huisstijlkleur of met een bijzondere print: het is allemaal mogelijk met de schoolkluisjes van Sonesto.

Iedere omgeving vraagt om een ander product: daarom brengen wij de wensen van jouw doelgroep in kaart. De mogelijkheden wat betreft design, materiaal en sluitsystemen zijn eindeloos. Vooral in het onderwijs is een gedegen keuze qua materiaal erg belangrijk. Ga je voor staal, hout of composiet? Ons team van experts helpt je er graag mee verder!

Meer informatie

Soorten school lockers

Bij Sonesto hebben we diverse kluisjes die geschikt zijn voor gebruik in het onderwijs. Of het nu gaat om een locker voor persoonlijke eigendommen van leerlingen of voor het opbergen van lesmateriaal. Hieronder vind je een selectie van onze lockers:

Locker Zero

Deze innovatieve locker is volledig circulair en de eerste in zijn soort. De Locker Zero is voorzien van een dubbelwandige deur en een elektronisch sluitsysteem wat netjes is weggewerkt. Bovendien heeft het ontwerp geen scherpe randen aan het slot, waardoor persoonlijke eigendommen niet beschadigd raken. Deze locker is ideaal voor het opbergen van al je kostbare schoolspullen. Zowel mechanische als elektronische sluitsystemen kunnen bij dit model toegepast worden. Ontdek meer over Locker Zero >

Locker P-10-S

De Locker P-10-S is een stevige locker gemaakt van staal en heeft een sterke inliggende facetdeur die speciaal ontworpen is om de deur bestand te maken tegen brute kracht. Hierdoor is het bijna onmogelijk om schade aan de deur aan te brengen. Deze locker heeft zich al vele jaren bewezen en wordt geleverd met een levenslange garantie op de functionaliteit van de deuren. Bovendien zijn er verschillende uitvoeringen van de P-10-S locker beschikbaar, met diverse hoogtes en aantal vakken per kolom. Deze locker is zelfs verkrijgbaar als kledinglocker en kan worden uitgerust met allerlei soorten mechanische sloten. Lees meer over Locker P-10-S >

Locker Vertex

De locker Vertex heeft een opliggende deur gemaakt van kunststof composieten. Het strakke stalen frame geeft niet alleen een modern en professioneel uiterlijk, maar is ook zeer sterk. De deur is zo ontworpen dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn. Inkt en stift hecht niet op de deur en krassen zijn onzichtbaar vanwege de door-en-door kleuring. Vertex lockerkasten zijn verkrijgbaar in hoogtes van 3 of 5 vakken, in verschillende kleuren en kunnen als optie worden afgewerkt met een houten topblad. Zowel de mechanische als de elektronische sluitsystemen kunnen worden toegepast op deze locker. Bekijk Locker Vertex >

Bekijk alle mogelijkheden

Schoolinrichting Sonesto | Stijlvolle lockers

Slimme, duurzame

oplossingen

Ook in het onderwijs is duurzaamheid steeds belangrijk. Onze lockers voor op school zijn duurzaam door de langdurige toepassing. Maar dat niet alleen: zijn er lockers die wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken? Met slimme duurzame oplossingen zorgen wij ervoor dat we gebruikte lockers omtoveren tot een nieuw product. Dit is van toepassing op alle schoolkluisjes, maar ook op ander soort kluisjes van Sonesto, denk bijvoorbeeld aan kledinglockers of laptopkluisjes. Een ander voorbeeld van een duurzame toepassing van onze kluisjes vind je bij de VMBO-school Voorburg, waar de Locker Zero is geïmplementeerd volgens de landelijke richtlijnen van het “Frisse Scholen” programma.

Lees het verhaal van het VMBO in Voorburg

Locker as a Service

Steeds meer scholen zetten in op een 100% circulaire economie. Dit initiatief van de Nederlandse overheid stelt dat Nederland voor 2050, 100% circulair moet worden, wat wil zeggen dat er binnen de economie geen afval bestaat en grondstoffen actief worden hergebruikt. Met onze Locker as a Service dienst kies je ervoor om onze lockers te leasen in plaats van aan te schaffen. Dit beperkt het financiële risico bij de aanschaf van een groot aantal locker in een keer. Sterker nog, we schalen de lockers gratis af op basis van leegstand, zo betaal je nooit teveel.

Met de Locker as a Service dienst maak je gebruik van onze Locker Zero, deze locker is volledig circulair opgebouwd waardoor je met jouw school alvast grote stappen zet richting een volledig circulaire economie. De verdere voordelen van Locker as a Service zijn:

  • Geen tijdrovend aanbestedingstraject
  • Pay-per-use: Sonesto rekent rechtstreeks af met eindgebruiker
  • Geen maandelijkse bijdrage aan een onderhoud of SaaS contract
  • Geen afvalstroom door gebruik circulaire modulaire lockers: Locker Zero
  • Bij leegstand wordt het aantal lockers afgeschaald
  • Eenvoudig extra lockers bijplaatsen door het deelplatform van Sonesto Lockers blijven eigendom van Sonesto waardoor de kwaliteit gewaarborgd is
  • ISO 9001/ ISO 14001 (product) en ISO27001 (software) gecertificeerd
  • Veilige pay-per-use betaling voorzien van Europese banklicentie

Meer informatie over lockers op school

Sonesto levert school lockers door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van de kluisjes, specifiek voor jouw school? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring