Locker met kapstok

Een ideale ruimtebesparing

Wellicht heb je hem wel eens voorbij zien komen, de locker met kapstok. Dit ruimtebesparende lockersysteem is geschikt voor kleedruimtes in productiebedrijven, in publieke gebouwen, sportaccommodaties, ziekenhuizen en meer. Een meubel waarin je een kluisje met kapstok combineert, is uitermate geschikt om jassen, mutsen, sjaals en/of om kleding op te hangen. Kortom een gemakkelijke oplossing om jouw ruimte optimaal te benutten.

Informatie aanvragen

Locker met kapstok

Lockers afgestemd

op jouw situatie

Door het gebruik van een locker met kapstok hoef je je nooit meer druk te maken over het opbergen van jassen, truien en overige kledingstukken. Leg je waardevolle spullen in de locker en hang bijvoorbeeld je jas, vest of sjaal makkelijk aan de kapstok. Zoek je bijvoorbeeld een locker die je kunt gebruiken in een kleedruimte? Dan is het verstandig om rekening te houden met het feit dat dit vaak vochtige ruimtes zijn, omdat hier bijvoorbeeld ook gedoucht wordt.

Naar alle kledinglockers

De Sonature locker

De Sonature is een houten locker met kapstok die door de afwerking net dat stukje extra sfeer biedt. Of je nou een locker met kapstok nodig hebt voor droge of vochtige ruimtes, groot of klein, de Sonature is aanpasbaar naar wens en kan op maat gemaakt worden Kortom: een locker met een natuurlijke uitstraling die geschikt is voor ieder interieur.

Maatwerk

Lockers met kapstok zijn er in veel afmetingen en opstellingen. Om tot een locker te komen die past bij jouw bedrijf bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk. Zo kun je onder andere:
• De kleurstelling aanpassen;
• De afwerking wijzigen;
• Het sluitsysteem kiezen
• Meubilair toevoegen.

De wereld van de lockers is constant in beweging, daarom werkt Sonesto uitsluitend samen met toeleveranciers die kunnen voldoen aan de behoeften vanuit de markt.

Meer weten over de mogelijkheden?

Onze medewerkers helpen je graag verder aan een locker met kapstok die het beste past bij jouw bedrijf. Van kleedruimtes in een sportschool of op een fabriekslocatie tot zwembad of eventlocatie. Sonesto biedt mogelijkheden om jouw bedrijf te ontzorgen met passende lockeroplossingen.

Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring