Garderobesysteem van Sonesto

Garderobesystemen van Sonesto

Een garderobesysteem dat perfect past bij de wensen en eisen van jouw organisatie en doelgroep? Dan ben je bij Sonesto aan het juiste adres! Zoek je een garderobesysteem voor een droge of vochtige toepassing? Met kledingstang of aflegschappen? In welke branche of met welke toepassing je het garderobesysteem ook gebruikt: wij hebben de locker die er bij past.

Informatie aanvragen

Sonesto schoolkluisjes

Maatwerk

garderobesystemen

Wat jouw voorkeuren en wensen ook zijn: wij hebben de locker die er bij past! Onze kledinglockers of garderobe kluisjes zijn naadloos af te stemmen op jouw (huisstijl)wensen. Denk aan het toepassen van kleuren, logo’s en prints, maar ook aan het gebruik van verschillende materialen of structuren. Maar ook aan het aantal vakken. Onze lockers zijn veelzijdig inzetbaar. Benieuwd hoe dat mogelijk is binnen jouw organisatie? Ons team van experts helpt je graag verder!

Meer informatie

Mogelijkheden van garderobesystemen

De Sonesto garderobesystemen zijn veelzijdig en hebben zich bewezen in de verschillende sectoren en toepassingen. Afhankelijk van het gebruik en de wensen kunnen wij een advies op maat leveren voor jouw organisatie. Zo is het mogelijk om voor een stalen of houten locker te kiezen, met inliggende of opliggende deur, met een mechanisch of elektronisch sluitsysteem.

Locker Sonature
De houten Sonature locker kan zowel in droge als vochtige omkleedruimtes geplaatst worden. Met een grote diversiteit aan vakafmetingen is deze locker inzetbaar voor alle toepassingen. Lees er meer over >

Locker Zero
De stalen locker Zero is volledig circulair en daarmee de meest innovatieve locker. Ieder onderdeel van deze lockerkast kan afzonderlijk worden vervangen of ge-refurbished. Duurzaam én design in één locker. Ontdek de Locker Zero >

Meer informatie

Sonesto levert kledinglockers door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van de kluisjes, specifiek voor jouw organisatie? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring