Veelzijdige kledinglockers van Sonesto

Functionele kledinglockers

Op zoek naar functionele, robuuste kledinglockers die tegen een stootje kunnen? Kies dan voor de Sonesto kledinglockers! Van vochtbestendige houten lockers tot robuuste, stalen lockers met kledingstang en aflegschap, de mogelijkheiden zijn bijna oneindig! Maar dat niet alleen: wij verzorgen de complete inrichting. Garderobesystemen, kapstokken, banken en zelfs prullenbakken behoren tot ons vaste assortiment. Ons team van experts helpt je graag verder!

 

Veilig spullen opbergen is een must: of je de kledinglockers nu nodig hebt in een ziekenhuis, sportschool, onderwijsinstelling of brandweerkazerne. De Sonesto kledinglockers hebben een lange levensduur, hebben een moderne en stijlvolle uitstraling en zijn uitvoerbaar in diverse toepassingen.

Informatie aanvragen

kledinglockers

Kluisjes

voor iedere branche

Of je nu op zoek bent naar kledinglockers of andere kluisjes, zoals bijvoorbeeld postvakken of laptoplockers: wij leveren kluisjes voor iedere branche. Denk hierbij aan schoolkluisjes voor in het onderwijs of personeelskluisjes voor jouw bedrijf.

Meer informatie

Mogelijkheden lockers

De Sonesto lockers zijn veelzijdig en hebben zich bewezen in de verschillende sectoren en toepassingen. Afhankelijk van het gebruik en de wensen kunnen wij een advies op maat leveren voor jouw organisatie. Denk hierbij aan het formaat, de ruimte, soort deur en sluitsysteem én het design. Een greep uit ons assortiment:

Locker Sonature

De houten Sonature locker kan zowel in droge als vochtige omkleedruimtes geplaatst worden. Met een grote diversiteit aan vakafmetingen is deze locker inzetbaar voor alle toepassingen. Lees er meer over >

Locker Zero

De stalen locker Zero is volledig circulair en daarmee de meest innovatieve locker. Ieder onderdeel van deze lockerkast kan afzonderlijk worden vervangen of ge-refurbished. Duurzaam én design in één locker. Ontdek de Locker Zero >

Garderobe lockers zelf samenstellen

Wat jouw voorkeuren en wensen ook zijn: wij hebben de locker die er bij past! Onze kledinglockers of garderobe kluisjes zijn naadloos af te stemmen op jouw (huisstijl)wensen. Denk aan het toepassen van kleuren, logo’s en prints, maar ook aan het gebruik van verschillende materialen of structuren.

Kledingkluisjes van Sonesto

Kies je voor de lockers van Sonesto, dan ben je verzekerd van:

  • Veilig opbergen van de persoonlijke eigendommen
  • Perfect voor het uithangen van kleding
  • Afgestemd op jouw wensen en behoeften

Online kledinglockers kopen

Sonesto levert kledinglockers door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van de kluisjes, specifiek voor jouw organisatie? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring