Veelzijdige kledinglockers van Sonesto

Functionele kledinglockers

Op zoek naar functionele, robuuste kledinglockers die tegen een stootje kunnen? Kies dan voor de Sonesto kledinglockers! Van vochtbestendige houten lockers tot robuuste, stalen lockers met kledingstang en aflegschap, de mogelijkheiden zijn bijna oneindig! Maar dat niet alleen: wij verzorgen de complete inrichting. Garderobesystemen, kapstokken, banken en zelfs prullenbakken behoren tot ons vaste assortiment. Ons team van experts helpt je graag verder!

 

Veilig spullen opbergen is een must: of je de kledinglockers nu nodig hebt in een ziekenhuis, sportschool, onderwijsinstelling of brandweerkazerne. De Sonesto kledinglockers hebben een lange levensduur, hebben een moderne en stijlvolle uitstraling en zijn uitvoerbaar in diverse toepassingen.

Informatie aanvragen

kledinglockers

Kluisjes

voor iedere branche

Of je nu op zoek bent naar kledinglockers of andere kluisjes, zoals bijvoorbeeld postvakken of laptoplockers: wij leveren kluisjes voor iedere branche. Denk hierbij aan schoolkluisjes voor in het onderwijs of personeelskluisjes voor jouw bedrijf.

Meer informatie

Mogelijkheden lockers

De Sonesto lockers zijn veelzijdig en hebben zich bewezen in de verschillende sectoren en toepassingen. Afhankelijk van het gebruik en de wensen kunnen wij een advies op maat leveren voor jouw organisatie. Denk hierbij aan het formaat, de ruimte, soort deur en sluitsysteem én het design. Een greep uit ons assortiment:

Locker Sonature

Een houten locker geeft warmte en sfeer aan het interieur. Door de vele mogelijkheden in kleur en houtstructuur krijgt elke ruimte een uniek en modern aanzien. Het is handig om te weten is dat de Sonature houten lockers zowel in droge kantooromgevingen (type HLK) als in vochtige ruimtes (type HLV) geplaatst kunnen worden. Denk hierbij aan kleedruimtes van bijvoorbeeld sportscholen, zwembaden en wellnesscentra. Daarnaast is de Sonature gemaakt van 100% gerecycled plaatmateriaal en is deze verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtstructuren. Lees er meer over >

Locker Zero

De meest innovatieve locker, net nieuw op de markt en volledig circulair. Deze allereerste circulaire locker is voorzien van een dubbelwandige opliggende deur en een, in de sponning weggewerkt, bekabeld elektronisch sluitsysteem. Hierdoor wordt de ruimte in het kluisje optimaal benut. De Locker Zero is leverbaar in 1, 2, 3, 4, 5 of 6 vakken boven elkaar. De kast is standaard uitgerust met een vlak dak, maar we bieden ook de mogelijkheid tot een schuin dak of een afwerking met een houten topblad. Zowel mechanische als elektronische sluitsystemen kunnen bij dit model worden toegepast. Ontdek de Locker Zero >

Garderobe lockers zelf samenstellen

Wat jouw voorkeuren en wensen ook zijn: wij hebben de locker die bij jouw organisatie past! Denk aan het afstemmen van de kleuren, logo’s en prints, maar ook aan het gebruik van verschillende materialen of structuren. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om de afmeting en indeling van de locker zelf te bepalen, zodat deze perfect past bij de beschikbare ruimte en de specifieke behoefte van jouw organisatie. Of je nu op zoek bent naar lockers met hangruimte voor kostuums en jassen, of juist naar lockers met legplanken voor het opbergen van persoonlijke spullen, bij Sonesto is alles mogelijk. Onze lockers zijn niet alleen functioneel, maar ook van hoogwaardige kwaliteit.

Daarnaast vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame Nederlandse economie, onze adviseurs denken hierin graag met je mee. Onze lockers zijn gemaakt van robuuste materialen en voorzien van moderne sluitsystemen, of het nou elektronisch of mechanisch is, beide is mogelijk. Met deze sluitsystemen zorg je ervoor dat je je kleding en spullen altijd veilig kunt opbergen.

Offerte aanvragen

Kledingkluisjes van Sonesto

Kies je voor de lockers van Sonesto, dan ben je verzekerd van:

  • Veilig opbergen van de persoonlijke eigendommen
  • Perfect voor het uithangen van kleding
  • Afgestemd op jouw wensen en behoeften

Online kledinglockers kopen

Sonesto levert kledinglockers door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van de kluisjes, specifiek voor jouw organisatie? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring