Schoolkluisjes van Sonesto: perfect passend in het schoollandschap

Home / Schoolkluisjes van Sonesto

Perfect passend in het schoollandschap

Een stapel boeken, een iPad of de gymtas. Wat het ook is, schoolkluisjes zijn voor leerlingen dé plek waar hij of zij de persoonlijke spullen kan bewaren. Voldoende ruimte en een gedegen sluitsysteem zijn dan ook belangrijk vereisten. Maar dat niet alleen: een locker in een school moet tegen een stootje kunnen.

Informatie aanvragen

Schoolkluisjes van Sonesto

Slimme duurzame

oplossingen

Zijn er lockers die wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken? Geen probleem! Met slimme duurzame oplossingen zorgen wij ervoor dat we gebruikte lockers omtoveren tot een nieuw product. Nieuw schooljaar, nieuwe lockers: klaar voor gebruik! Dit is van toepassing op al onze school lockers, maar ook op ander soort kluisjes van Sonesto, denk bijvoorbeeld aan kledinglockers of personeelslockers.

Meer informatie

Mogelijkheden schoolkluisjes

Al onze schoolkluisjes zijn leverbaar met maatwerkmogelijkheden. Denk hierbij aan levering in huisstijlkleur of met gepersonaliseerde uitstraling. Zo leveren we lockers met logo of print naar keuze. Met schoolkluisjes van Sonesto ben je verzekerd van lockers die naadloos aansluiten op de uitstraling van de school.

Iedere omgeving vraagt om een ander product: daarom brengen wij de wensen van jouw doelgroep in kaart. De mogelijkheden wat betreft design, materiaal en sluitsystemen zijn eindeloos. In het onderwijs is materiaal als staal of composiet perfect. Maar ook houtafwerking is een goede mogelijkheid.

Soorten school lockers

Bij Sonesto hebben we diverse populaire lockers die zeer geschikt zijn voor gebruik in het onderwijs. Een selectie van onze lockers!

Locker Zero

Een innovatieve, volledige circulaire locker met dubbelwandige, opliggende deur en bekabeld elektronisch sluitsysteem. Ontdek meer over Locker Zero >

Locker P-10-S

Robuuste, stalen locker met ijzersterke, inliggende facetdeur – zo ontwikkeld dat het onmogelijk is om de deur in te trappen. Deze locker bewijst zich al jaren in het onderwijs. Lees meer over Locker P-10-S >

Locker Vertex

Moderne locker met een professionele uitstraling: dat is de locker Vertex. Voorzien van een opliggende, composieten deur. Bekijk Locker Vertex >

Of bekijk al onze lockermogelijkheden voor alle toepassingen >

Online schoolkluisjes bestellen

Sonesto levert school lockers door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van de kluisjes, specifiek voor jouw school? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring