Praktische informatie office lockers

Praktische informatie

Stroompunten en netwerk

Is er gekozen voor een elektronisch sluitsysteem, dan is het belangrijk dat er stroompunten aanwezig zijn bij de lockers. Ook zijn netwerk aansluitingen belangrijk. De projectleider van Sonesto stemt dit soort zaken met je af voordat we de kluisjes komen plaatsen. We kunnen in dit geval ook rechtstreeks in contact staan met jullie installateur of technische dienst.

Levertijden

De levertijden zijn afhankelijk van het gekozen product. Grote projecten of maatwerk producten hebben vaak een langere aanlooptijd, dan een standaard locker. Hierover communiceren we altijd snel. Zodra de beslissing is genomen, neemt onze projectleider het project over. Dit betekent dat er gedurende de voorbereiding, uitvoering en nazorg één contactpersoon is voor jouw project. Eén aanspreekpunt die op de hoogte is van alle ins & outs; dat ontzorgt.

Bestellen van mechanische sloten

Het nabestellen van mechanische sloten is altijd mogelijk. Stuur een mailtje naar Diane en Matthew met het type slot, het aantal en het gewenste levermoment. Wij houden een slotenadministratie bij zodat we exact weten welke serienummers er op jouw locatie geleverd zijn. Zo blijven de lockers te openen met de dezelfde hoofdsleutel.
Hebben we de sloten bij ons op voorraad dan is de kans groot dat je ze de volgende dag al in huis hebt. Zo kan iedereen zijn spullen veilig blijven opbergen.
Wist je dat we regelmatig kortingsacties hebben? Dit zijn onze sleutelweken. Bestel je 50 slotjes in 1x dan profiteer je tijdens de sleutelweken van een leuke korting. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je deze acties niet mist.

Service

Gaat het niet zoals het zou moeten gaan, dan staan wij natuurlijk ook klaar. Meld je een klacht, storing of defect aan de office lockers, dan krijg je zo snel mogelijk van ons een ticketnummer per email. Dit ticket geeft aan dat we je melding hebben ontvangen. Via het nummer, vermeld op het ticket, kan iedereen de status van de melding zien en kunnen we duidelijk communiceren. Binnen 24 uur ontvang je een reactie op jouw melding. Hierin geven we aan hoe en wanneer we het probleem gaan oplossen. Afhankelijk van de urgentie kan dit soms nog wel dezelfde dag.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor lockers? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring