Personeelskluisjes

Personeelskluisjes van Sonesto

Een goede ruimte waar een werknemer zijn persoonlijke spullen kan opbergen tijdens een lunchpauze of na het werk: ontzetten waardevol en handig. De personeelskluisjes van Sonesto zijn robuust, hebben een lange levensduur en kunnen volledig worden afgestemd op jouw wensen!

Informatie aanvragen

personeelskluisjes

Slimme

oplossingen

Om welke hoeveelheid kluisjes het ook gaat binnen jouw organisatie: wij verzekeren jou van een slimme oplossing als het gaat om personeelskluisjes. Wil je de kluisjes beheren op afstand? Koppelen aan een managementsysteem? En wil je ze openen met een sleutel, pincode of app? Wij denken graag met je mee voor een slimme oplossing op het gebied van jouw personeelslockers!

Meer informatie

Personeelslockers: mogelijkheden

Onze lockers plaatsen we al jarenlang bij héél veel verschillende bedrijven in diverse branches. Daarom weten we exact wat het beste past bij jouw werknemers. Een overzicht van onze mogelijkheden:

Locker Sonature
Een houten locker die een warme sfeer in het interieur creëert. De uiteenlopende mogelijkheden in kleur en structuur zorgen in iedere ruimte voor een unieke en moderne uitstraling. Lees meer over de Sonature locker >

Locker P-10-S
Ijzersterk: dat zijn de stalen P-10-S lockers. Verkrijgbaar met alle soorten mechanische sloten en leverbaar in diverse uitvoeringen. Ontdek meer over de P-10-S >

Het veilig opbergen van persoonlijke eigendommen is onze core business. Daarom kun je niet alleen bij ons terecht voor personeelslockers, maar leveren we ook kluisjes voor andere toepassingen en branches. Denk aan laptoplockers en postvakken.

Een datalek voorkomen

Het is de angst van ieder bedrijf, een datalek. Helaas komt het nog steeds veel voor. Een diefstal van mobiele telefoon, laptop, tablets, USB-sticks of andere apparaten waar persoonsgegevens opgeslagen staan vallen ook onder een datalek. Hier staan namelijk veel persoonsgegevens op die niet in verkeerde handen moeten komen. Een datalek moet altijd gemeld worden aan de Autoriteit Persoonsgegevens! Wees dus voorbereid en zorg ervoor dat jouw personeel alles veilig kan opbergen in een locker. Sonesto heeft een ruim assortiment aan lockers, zo wordt diefstal voorkomen.

Meer informatie over personeelskluisjes

Wij leveren lockers door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van de kluisjes, toegespitst op jouw bedrijf? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 

Veelgestelde vragen

Dat kan, maar het is wel afhankelijk van het type locker die je hebt staan én afhankelijk van het type elektronisch slot dat je wenst. Hou er rekening mee, dat wanneer je overstapt naar een elektronisch slot, je meestal een stroom- en datavoorziening nodig hebt bij de lockers. Handigst is om even een afspraak te maken één van onze adviseurs, zodat je kunt kiezen voor de beste oplossing.

Ja, deze kun je zelf vervangen. Wij kunnen je eventueel telefonisch helpen om dit uit te voeren. Uiteraard is het ook mogelijk om dit door het montageteam van Sonesto te laten uit voeren.

In het kader van duurzaamheid en het verminderen van de afvalstroom, vinden wij dit een goede beslissing. Sonesto kan vrijwel iedere hoofdsleutel leveren. Ook zou je de sloten kunnen vervangen, zodat je zeker weet dat jouw gebruikers hun spullen veilig kunnen opbergen. Bestel je nieuwe sloten? Dan ontvang je 2 bijbehorende sleutels. Ons montageteam kan je helpen bij het vervangen van de sloten. Informeer bij Diane of Matthew even naar de mogelijkheden.

Ja, dat kan. Het montageteam van Sonesto kan dit voor jullie verzorgen. Het is dan wel belangrijk om te weten om welke type en aantal lockers het gaat en welk sluitsysteem in de lockers zit. Ook is het belangrijk om te weten waar de lockers nu precies staan en waar ze naar toe moeten worden verhuisd e.d. Graag plannen wij een afspraak op locatie in.

Ontvang gratis

de Sonesto brochure

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring