the key to
success

the key to

challenge

Bij Sonesto denken we niet in hokjes als het over lockers gaat. We gaan voor iets nieuws, iets moois, iets unieks. Een product dat naadloos opgaat in elke ruimte. Een product dat zo ontworpen is, dat het de verwachtingen van de gebruiker overtreft. Eenvoudig in gebruik, maar verrassend in zijn mogelijkheden.

Sonesto kluisjes en lockers

the key to

focus

Je spullen opbergen geeft een gevoel van vrijheid en veiligheid. Het laat scholieren en studenten focussen, medewerkers beter presteren en bezoekers ontspannen. Met ruim 35 jaar ervaring in lockersystemen weten we bij Sonesto wat onze gebruikers nodig hebben. We zijn gedreven door innovatie en duurzaamheid en hebben oog voor detail, functie en vormgeving. Pas als onze gebruikers hun meest waardevolle spullen met een gerust hart achterlaten, zijn wij tevreden.

Afspraak maken

Een duurzame gedachte

Het thema duurzaamheid en circulariteit is een groot speerpunt binnen de visie en de doelstellingen van Sonesto. De afgelopen jaren is duurzaamheid en met name circulariteit verankerd in ons DNA en hebben wij concrete doelen en KPI’s uitgezet om de verduurzaming van onze organisatie en producten verder te realiseren. Deze doelen komen tot uiting in de door Sonesto ontwikkelde, allereerste, volledig circulaire lockerkast genaamd ‘Zero’ en in de uitrol van ons duurzame full-service deelplatform ‘Lockers As A Service’ (LAAS).

Een essentieel onderdeel binnen onze bedrijfsvoering is voor ons het samenwerken met partners in de keten. Zo kunnen wij efficiënter gebruik maken van de beschikbare middelen en mensen. Zonder onze duurzame partnerships met leveranciers, klanten en gebruikers kunnen wij nooit de keten sluiten en volledig circulair worden. Samen lukt dat wel! Hierbij zoeken we telkens naar organisaties die een toegevoegde waarde kunnen bieden in de keten. Juist door gebruik te maken van jonge, innovatieve, vooruitstrevende en/of sociale organisaties, komt daarbij een versnelling in duurzaamheid en circulariteit tot stand.

Vraag een offerte aan

Maak kennis met
ons team

Meer over Sonesto

De stijlvolle lockersystemen zijn ontworpen met oog voor vorm, innovatie en duurzaamheid. Van een fraai design tot functioneel ontwerp. Wij bieden lockers die volledig opgaan in ieder interieur of openbare ruimte. Met slimme innovaties en duurzame oplossingen overtreft ons team van specialisten de wensen van jouw doelgroep.

Neem direct

contact op

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring