Ruud van Alphen

Accountmanager
Zuid Nederland

Even voorstellen; mijn naam is Ruud van Alphen, ik ben 55 jaar, getrouwd met Angela en vader van 2 zoons (op het moment van schrijven; 16 en 18 jaar). Sinds 2006 werk ik met veel plezier als accountmanager bij Sonesto. Een beetje de oude rot in het team, qua leeftijd en qua werkverleden. Zoals ik het zelf altijd zeg; vroeger werden de lockers weggestopt in de kelder, tegenwoordig zijn ze echt onderdeel van het interieur. Met beide heb ik inmiddels ruime ervaring ๐Ÿ˜Š.

 

Ik krijg energie van het luisteren naar onze klanten, om vervolgens samen te zoeken naar de juiste oplossingen op het gebied van materiaal, afmetingen, kleurstelling, sluitsysteem etc. Samen met het team van Sonesto ervoor zorgen om deze juiste oplossing, bij de klant, volgens de gemaakte afspraken te installeren: daar word ik blij van!

 

In mijn vrije tijd speel ik graag een potje voetbal, wel in de zogenaamde 35+ competitie met een belangrijke derde helft. In het โ€˜echteโ€™ voetbal ben ik al sinds jaar en dag trotse supporter van RKC Waalwijk. Ook mag ik graag naar muziek luisteren. Inmiddels heb ik al een leuke verzameling vinyl 12โ€ maxi -singles. Heerlijk om op rustmomentjes naar te luisteren.

 

Ben je gevestigd in het zuidelijk deel van Nederland en heb je een locker- of inrichtingsvraagstuk? Neem dan even contact met mij op. Wie weet kunnen we er samen wat moois van maken.

Heb je vragen?

Neem contact op met Ruud

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring