Niels
Poortinga

Niels Poortinga

Commercieel Directeur

Mijn naam is Niels Poortinga en ik ben, samen met mijn vrouw en zoontje van 2 hele jaren oud, woonachtig in het mooie Leeuwarden. Sinds 2021 ben ik, wederom, werkzaam bij Sonesto als eindverantwoordelijke voor de verkoop. Het leuke aan mijn werk is de dagelijkse afwisseling, geen dag is namelijk hetzelfde en dat maakt mij altijd nieuwsgierig naar morgen.

 

Mijn dagelijkse drijfveer in mijn werk is het continu bezig zijn met de markt, onze klanten en natuurlijk de successen van de verkoop van onze onderscheidende proposities en producten samen met mijn team. Een sale is voor mij geslaagd als ik samen met de klant de beste oplossing heb gevonden. Onze klanten hebben vaak complexe inrichtings- en opbergvraagstukken, het mooie hieraan vind ik dat dit ons, als Sonesto, de mogelijkheid biedt om te innoveren. Denk hierbij aan de inzet van nieuwe volledig circulaire producten of oude kasten weer als nieuw maken (refurbishment).

 

In mijn vrije tijd ben ik, in de winter, vaak te vinden op de ijsbaan in Leeuwarden. Niet voor kunstrijden of curling maar voor langebaan schaatsen. Aangezien er in de zomer niet veel ijs te vinden is zit ik dan veel op de racefiets. Net als in mijn werk probeer ik tijdens het sporten altijd het maximale eruit te halen.

Heeft u interesse in een goed gesprek over duurzaamheid en circulariteit op het gebied van het veilig opbergen van spullen? Neem dan contact met mij op!

 

Heb je vragen?

Neem contact op met Niels

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring