Elektronische lockers van Sonesto

Home / Elektronische locker

Elektronische lockers: sluitsysteem van Sonesto

Slim je elektronische locker beheren? Dat kan met de diverse elektronische sluitsystemen die Sonesto biedt! Dit zorgt voor een enorme tijds- en kostenbesparing. Met onze geavanceerde sluitsystemen kun je het lockerbeheer op afstand uitvoeren, je kluisje te monitoren of betalingen regelen met een app.

Elektronische locker: mogelijkheden

Bij Sonesto bieden we diverse mogelijkheden wanneer je kiest voor een elektronische locker. Zo hebben we onbekabelde en bekabelde elektronische kluisjessystemen. Ook kunnen we koppelen met toegangscontrolesystemen of managementinformatiesystemen. Wat je ook kiest: wij hebben een elektronische oplossing die bij jouw organisatie past.

Onbekabelde elektronische sloten

Lockers zonder sleutel, maar liever ook geen terminalbediening? Dit is geen probleem met de onbekabelde elektronische sloten. Je kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld een geprogrammeerde kaart of een pincode. Lees meer >

Bekabelde elektronische sloten

Kluisjes monitoren voor een optimale inzet? Kies je voor beheer op afstand? Dan zijn de bekabelde elektronische sluitsystemen dé oplossing.

De sluitsystemen voor de elektronische locker zijn toe te passen op bijna alle soorten lockers. Zo hebben we personeelslockers, kledinglockers of laptopkluisjes. Ontdek alle mogelijkheden van de Sonesto lockers.

Elektronisch kluisje van Sonesto

Welke locker je ook kiest: bij Sonesto verzekeren we je van een naadloze integratie in jouw organisatie. Van het volledige design in jouw huisstijl tot het materiaalgebruik. Bij ons zit het in ons DNA om slimme oplossingen te bedenken, ontwerpen en ontwikkelen. Wij werken samen met speciaal geselecteerde partners, waardoor wij het beste uit onze lockers, kluisjes en sluitsystemen kunnen halen. Zo ben je verzekerd van een groot assortiment, korte levertijd en hoogstaande kwaliteit.

Meer informatie over de elektronische locker

Sonesto levert kluisjes door heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden van de lockers, specifiek voor jouw organisatie? Ons team van experts denkt graag met je mee! Neem contact met ons op, download onze brochure of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

elektronische locker

Neem direct

contact op

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring