Vacature

uitvoerend projectmanager

Standplaats Joure

Ter uitbreiding van ons jonge, dynamische en creatieve team zoeken wij een uitvoerend projectmanager pur sang. Jouw doel is het perfect coördineren van onze projecten op locatie. Kun jij dat? Dan zoeken we jou! 

Wat ga je doen?

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de volledige opvolging en uitlevering van alle projecten. Dat wil zeggen vanaf de planning tot en met de technische oplevering. In samenwerking met Diane, verkoop binnendienst, zorg je ervoor dat de offerte als opdracht in ons systeem komt te staan zodat de inkoop, planning en de communicatie naar de klant geregeld kunnen worden. Op de projectlocatie ben jij het gezicht van Sonesto. Je communiceert met de klant, aannemer, installateur, toeleveranciers en monteurs. Er is niets dat jouw ontgaat. Uiteindelijk ben jij ook degene die het project oplevert. Het is pas klaar als niet alleen de klant tevreden is, maar wanneer jij ook voor 200% achter het resultaat staat. 

Op de werkvloer signaleer jij verbeterpunten in de producten en in onze dienstverlening. Onze oren en ogen staan namelijk naast de klant en zitten niet achter een bureau. Vanuit dat punt zien we jou dan ook als productengineer. Door jouw tips, aanbevelingen en opmerkingen kunnen we onze kwaliteit controleren en op hoog niveau houden, waar nodig verbeteren en producten innoveren. 

Als dat nog niet genoeg is, willen we je ook nog vragen mee te denken in Europese aanbestedingen. Als onderdeel van het projectteam draag jij je steentje bij zodat we onze ambitieuze groeidoelstellingen kunnen realiseren. 

Wie ben jij?

Jij bent een echte verbinder, communicatief sterk, probleemoplossend, hebt technisch inzicht en oog voor detail. Daarnaast heb je MBO+ / HBO werk- en denkniveau. Weet je toevallig ook nog het een en ander van lockers en kun je AutoCad tekeningen lezen en/of zelf technisch tekenen? Dan hebben we een match.

Wie zijn wij?

Bij Sonesto denken we niet in hokjes als het over lockers gaat. We gaan voor iets nieuws, iets moois, iets unieks. Een product dat naadloos opgaat in elke ruimte. Een product dat zo ontworpen is, dat het de verwachtingen van de gebruiker overtreft. Eenvoudig in gebruik, maar verrassend in zijn mogelijkheden. Al sinds 1984 is Sonesto dé lockerspecialist van Nederland. Wij weten wat onze gebruikers nodig hebben en zijn gedreven door innovatie en duurzaamheid. Bij ons maken details het verschil. En dat uit zich in het bedenken, ontwerpen én ontwikkelen van de beste lockers. Deze lockers leveren wij aan het onderwijs, musea, kantoren, zorginstellingen en industrie. En dat allemaal onder het motto; Stored in Style.

Solliciteren?

Dat kan, graag zelfs. Stuur een mail met een korte motivatie en CV naar Wessel; wbergsma@sonesto.nl. Eerst even bellen voor meer informatie? Dat mag ook, diezelfde Wessel is bereikbaar op telefoonnummer: 06-21630671.