Vacature

monteur

40 uur – standplaats Joure

Ben jij op zoek naar uitdaging? Is de wereld van de montage- en elektrotechniek jou niet vreemd? Ben je stressbestendig en heb je een goede werkmentaliteit? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Bij Sonesto denken we niet in hokjes als het over lockers gaat. We gaan voor iets nieuws, iets moois, iets unieks. Een product dat naadloos opgaat in elke ruimte. Een product dat zo ontworpen is, dat het de verwachtingen van de gebruiker overtreft. Eenvoudig in gebruik, maar verrassend in zijn mogelijkheden. Als sinds 1984 is Sonesto dé lockerspecialist van Nederland. Wij weten wat onze gebruikers nodig hebben en zijn gedreven door innovatie en duurzaamheid. Bij ons maken details het verschil. En dat uit zich in het bedenken, ontwerpen én ontwikkelen van de beste lockers. Deze lockers leveren wij aan het onderwijs, musea, kantoren, zorginstellingen en industrie. En dat allemaal onder het motto; Stored in Style.

Wat ga je doen?

Als monteur zorg jij voor de juist afhandeling van elk project. Je assembleert de lockers op onze locatie in Joure, installeert de lockers bij de klant (in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland), sluit de bekabeling aan en installeert terminals en elektronische sloten. Samen met het installatieteam zorg jij voor een perfecte oplevering waarbij de klant super tevreden is over de kwaliteit, uitstraling en de installatie.

Binnen de montageafdeling op de thuislocatie in Joure zorg je voor een strakke, veilige en nette werkomgeving. Daarnaast draagt je samen met het team bij aan voorraadbeheer in het magazijn.

Wie ben jij?

Een ervaren of beginnend vakman met humor, enthousiasme en creativiteit. Bij ons is het belangrijk dat je in ons DNA past, de juiste opleiding of een gewenst aantal jaren werkervaring is bijzaak. We verwachten wel een pro-actieve houding, dat je denkt in oplossingen en kritisch bent. Jij zorgt er namelijk voor dat onze producten er ‘pico-bello’ bij staan en dat de klant tevreden is.

Wat bieden we jou?

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team in een dynamische en lerende werkomgeving. We bieden een passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Wessel Bergsma: wb@mvoproducts.com. Heb je nog vragen over deze vacature neem dan contact met hem op; 06- 21 63 06 71.