Josette

Josette Westerik

Marketing Coördinator

Als marketeer is een verhaaltje schrijven over jezelf vast een makkie. Nou pffff, daar kom ik even op terug! Inmiddels al 38x opnieuw begonnen, teksten van collega’s keurig herschreven, de online statistieken bekeken, socials gepost, marketingkalender bijgewerkt, salesmeeting bijgewoond, blogberichten geschreven, projectfotografie gepland, nieuwe goodies besteld, een begin gemaakt met versie 2.0 van onze corporate brochure en …….nog niks op papier. Ondertussen krijg je dus wel een idee van mijn werkzaamheden bij Sonesto. Dat is dan weer een voordeel.

 

En wie ben ik verder? In het dagelijks leven ben ik moeder van twee jongens waar ik ontzettend trots op ben. Ik word blij van leuke, energieke en enthousiaste mensen om mij heen en kan onwijs genieten van de zon. Volgens mijn collega’s typeert cynisme op maandag mij.

 

Heb je dan een goed beeld gekregen? Zo nee, dan mag je mij altijd een mailtje sturen. Dat mag trouwens ook als je iets wilt weten over alle marketing- en communicatievraagstukken bij Sonesto.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Josette

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring