Bas van den Berg

Accountmanager
Noord Nederland

Mijn naam is Bas van den Berg en ik ben Accountmanager bij Sonesto voor regio Noord NL.

Vanuit mijn ervaring als Accountmanager en Training Manager bij 2 grote smartphone giganten heb ik in 2022 de keuze gemaakt om mijn horizon te verbreden. En zo begon mijn loopbaan bij Sonesto. Ik voelde me vanaf dag 1 meteen verbonden met het product, de diensten en het team wat altijd optimistisch te werk gaat. We denken hier in oplossingen en halen het beste uit elkaar.

 

Als Accountmanager ben ik veel onderweg. Het geeft voldoening en energie om mensen te helpen. Ik sta dan ook graag klaar voor familie en vrienden, maar ook in zakelijke context voel ik me gedreven om oplossingen te vinden. Ik streef er naar om onze klanten oplossingen te bieden die boven verwachting zijn. Van eenvoudige kleinschalige klussen, tot grote uitdagende projecten, ik zet mezelf altijd in voor de beste oplossing.

 

Ik maak in mijn vrije tijd graag elektronische muziek op de PC. In mijn bescheiden studio creëer ik vooral melodieuze composities en meeslepende beats. Daarnaast bezoek ik graag vrienden, ga ik regelmatig met mijn gezin wandelen en geniet ik met regelmaat van goede films en series.

 

Dus… ontstaat er bij uw bedrijf, school of instelling in het Noorden van NL een behoefte op het gebied van opbergsystemen en/of lockers? Neem dan contact met mij op! Ik kijk er naar uit om een succesvolle samenwerking op te starten.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Bas

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring